Onderscheidend in materieel en creatief denken

Martens en Van Oord ontwikkelde zich in de loop der jaren tot een specialist op het gebied van baggerwerk. Ons geavanceerde materieel is op veel klussen berekend: havens, rivieren, onderhoud vaarwegen, saneringen, sleuven voor kabels en leidingen, of een combinatie hiervan.


Geen baggerklus is hetzelfde. Ons materieel is flexibel en kan omgebouwd en toegesneden worden op het uit te voeren project. Ook voor grote producties kunt u bij ons terecht.

Verrassingen in de bodem zijn aan ons toevertrouwd, ontplofbare oorlogsresten bijvoorbeeld. Onze mensen ontwikkelden een unieke, CS-OOO gecertificeerde werkmethode om ook in dat geval veilig te kunnen baggeren.


Dredge Pump Solutions

Onze gespecialiseerde divisie Dredge Pump Solutions (DPS) richt zich op het succesvol inzetten van baggerpompen. DPS levert het benodigde materieel, advies, engineering en personele ondersteuning. Ga voor meer informatie naar de website van DPS.  

Referenties Baggerwerk


Ranny heeft antwoord op al uw vragen. Neem contact met hem op of laat hem via onderstaand formulier weten wat hij voor u kan doen en hij belt of mailt u terug.

Ranny Ernst

06-12507974
r.ernst@mvogroep.nl