Ons verhaal

Schitteren in grond-, weg- en waterbouw

Gedreven door passie, kennis en creativiteit sinds 1986.

De Mensen die het Maken

Een kwestie van kennis creatief combineren...

#Deskundig

Focus op kwaliteit

Oplossingen op maat voor elk project

Doordacht en duurzaam uitblinken op het land, in het water en op de grens ertussen

Martens en Van Oord is al meer dan 30 jaar toonaangevend in de grond-, weg- en waterbouw. Met dank aan betere, innovatieve en duurzame oplossingen leveren we onder andere een bijdrage aan (water)veiligheid, mobiliteit, waterkwaliteit, natuurontwikkeling en leefbaarheid.

We vinden het belangrijk ons te onderscheiden in de markt; we lopen graag voorop. En dat kunnen we. Door techniek en kennis op unieke wijze te combineren. Door intelligente systemen en hoogwaardig materieel in te zetten. Door slimme logistiek toe te passen en bouwstoffen efficiënt te benutten. Maar bovenal door de Mensen die het Maken. Op het land, in het water en op de grens ertussen.

   

Deskundig, grensverleggend en betrokken sinds 1986

  • Waar andere bedrijven terugdeinzen, zien wij juist kansen. En die benutten we. Door te innoveren, verrassen en ondernemen. Kortom, door grenzen te verleggen
  • We werken in een wereld die kwetsbaar is. Daarom verliezen we de zorg voor mens en milieu nooit uit het oog. We investeren bewust in schoon en zuinig materieel en in een duurzame, veilige werkwijze van onze medewerkers.
  • We werken met de nieuwste technieken en ons materieel is state of the art. Maar het zijn vooral onze Mensen die het Maken. Dankzij hun vakbekwaamheid, passie en creativiteit kunnen we écht het verschil malen.
  • We denken graag mee met onze opdrachtgevers. Geloven in de vraag achter de vraag. Want alleen die leidt naar de beste oplossing