Merchandise

Hieronder staat het assortiment Martens en Van Oord artikelen. Van kleine tot grote fans: we hebben voor iedereen wel een mooie wit-groene musthave. 

MvO-graafmachine voor machinisten in spe

Wat dacht u van deze stoere speelgoedgraafmachine voor kinderen (vanaf 3 jaar)? Jong geleerd is oud gedaan. De graafmachine is van kunststof, is belastbaar tot 50 kg, heeft een automatische vergrendeling van de grijparm en is 360 graden draaibaar. De machine zit verpakt in een compacte kartonnen doos en na een uurtje knutselen en plakken staat er een heuse MvO-graafmachine! Deze leuke speelgoeddigger is te koop voor € 55,-.

Schaalmodel Liebherr R945

De meest recente aanvulling op ons mini-materieelpark is de Liebherr R945 Multi-User LC-V Litronic. Dit schaalmodel, in schaal 1:50, is gemaakt door Conrad uit Duitsland en is verpakt in een speciale MvO-verpakking. Ten opzichte van het standaard schaalmodel zijn er wat wijzigingen aangebracht; zo zijn er treeplanken aan beide zijden van de bovenwagen aangebracht, is het model voorzien van brede rupsen en zit er boven de cabinedeur een reling, precies zoals onze machine ook is uitgevoerd. Het schaalmodel is exclusief verkrijgbaar bij Martens en Van Oord en komt niet in de handel via webshops/winkels van derden. De verkoopprijs is € 140,- (inclusief btw).

Schaalmodel MAN met dieplader

Voor de liefhebbers en verzamelaars van schaalmodellen heeft Martens en Van Oord een prachtige aanvulling op de collectie: de MAN TGX 53.540 XXL Nooteboom Euro PX low-loader. Dit schaalmodel in onze herkenbare wit-groene kleuren is uitgevoerd in schaal 1:50, is 35 centimeter lang en weegt 1,2 kilo. De verkoopprijs is € 175,- (inclusief btw).

Meer informatie, bestellen en afhalen
Voor meer informatie neemt u contact op via telefoonnummer 0162 – 47 47 47. Wilt u een schaalmodel bestellen? Stuur uw gegevens naar schaalmodellen@mvogroep.nl en wij leggen uw bestelling klaar bij de Receptie van ons hoofdkantoor (Damweg 50 in Oosterhout) waar u van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30-17.00 uur terecht kunt. Bij het ophalen van uw schaalmodel kan uitsluitend via contactloze pinbetaling worden betaald. Verzending is niet mogelijk.