De Mensen die het Maken

Martens en Van Oord wil de slimste en innovatiefste zijn in de sector. Om écht uit te blinken, zijn er naast machines en geavanceerd materieel, enthousiaste mensen nodig. Mensen met passie, met kennis, met creativiteit.

Deskundig, Grensverleggend en Betrokken


Echt verschil maken

‘De Mensen die het Maken’ is niet voor niets al jaren de slogan van ons bedrijf. Wij geloven namelijk dat medewerkers écht het verschil maken. Iedere medewerker heeft zijn eigen talenten. De kunst is om die tot ontplooiing te laten komen.


Horizon verbreden

Als medewerker van Martens en Van Oord ben je gewend aan diverse rollen, wisselende omstandigheden en steeds veranderende teamsamenstellingen. Door trainingen en opleidingen, maar ook door het geven van uitdagingen in de praktijkomgeving, geven we jou de kans om als vakman/specialist je horizon te verbreden. Dat begint al vroeg. Zo zijn we een erkend leerbedrijf voor verschillende opleidingen en krijgt jong talent binnen Martens en Van Oord een extra zetje om zich samen verder te ontwikkelen!


Lef!

Onze mensen denken mee met de klant. Sterker: ze denken nog verder. Anders durven zijn of denken, daar is lef voor nodig. Martens en Van Oord houdt van mensen met lef!


Deskundig

Bij ons komt jouw deskundigheid volledig tot zijn recht. We doen ons uiterste best om de ideale voorwaarden te scheppen. Met uitdagende opdrachten, marktconforme arbeidsvoorwaarden en alle aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Er kan veel, maar je moet er natuurlijk wel zelf iets van maken. Jouw loopbaan is jouw verantwoordelijkheid. Dus pak je kans en solliciteer!