Complexe klussen? Specialistische kennis en deskundigheid in huis!

In Nederland wordt er steeds vaker ondergronds gebouwd. Complexe projecten, waarbij specialistische kennis en deskundigheid nodig zijn van onder meer grondverzet, logistiek en waterhuishouding. Geen verrassing dus dat wij steeds vaker gevraagd worden om uitdagende en unieke ondergrondse klussen voor onze rekening te nemen.


Parkeergarages, kelders, tunnels: Martens en Van Oord mag gezien worden als specialist in het ontgraven van natte bouwkuipen. Zowel vanaf de wal als vanaf een ponton en zowel voor als na het heien. Opvallend is de evenwichtsconstructie met folie, als alternatief voor damwanden en onderwaterbeton. Een unieke werkmethode waarmee wij ruime ervaring hebben.

Ook voor saneringsklussen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben specialistische materieel en kennis om dit soort projecten vakkundig uit te voeren. Bestaat er een kans dat er zich ontplofbare oorlogsresten in de ondergrond bevinden? Dan is het vaak noodzakelijk om hier eerst onderzoek naar te doen.

Het ontgraven van bouwkuipen, saneringen en Opsporen Ontplofbare Oorlogsresten (OOO-onderzoek): allemaal specialismes waarvoor u bij Martens en Van Oord terecht kunt!

Deze expertises horen bij Specialismes


Referenties Specialismes