Snellaadplein zwaar materieel

Martens en Van Oord heeft een eigen snellaadplein voor zwaar materieel met zes laadpalen. Dit laadstation is semi-publiek, wat inhoudt dat we ons laadplein overdag op aanvraag openstellen voor zakelijke vervoerders die in regio Oosterhout een oplaadvoorziening zoeken voor hun transportvoertuigen of bouwmachines.

Vanuit een nieuw geplaatste hoofdaansluiting op het terrein van Martens en Van Oord wordt 600 kW elektrisch vermogen dynamisch verdeeld over de laadpalen. Zo blijft het afgenomen vermogen binnen de grenzen van de beschikbare netaansluiting, terwijl ieder voertuig toch zo snel mogelijk oplaadt. Chauffeurs mogen tijdens het wachten gebruikmaken van de facilitaire voorzieningen in het kantoor van Martens en Van Oord.

Sterk laadnetwerk
Voor lokale ondernemers biedt het snellaadplein van Martens en Van Oord de kans om te investeren in elektrisch materieel, zonder direct in een eigen laadvoorziening te moeten voorzien. Voor landelijke of internationale vervoerders die met hun zwaar elektrische vrachtwagens in omgeving Oosterhout rijden, biedt het de mogelijkheid om onderweg snel bij te laden zodat zij hun eindbestemming halen. Directeur Tobias van Oord: “Met deze stap dragen we een steentje bij aan de energietransitie. Elektrificering valt en staat met oplaadmogelijkheden. Zowel voor onze eigen elektrische vrachtwagens als voor die van andere bedrijven. Hopelijk volgen er meer initiatieven zoals deze en bouwen we landelijk een sterk laadnetwerk op voor zwaar materieel.''

Interesse?
Wilt u gebruik maken van deze laadvoorziening? Een aanvraag doen voor het opladen van uw zwaar elektrisch materieel kan telefonisch via 0162 47 47 47 of per e-mail via info@mvogroep.nl. Het is ook mogelijk om ons contactformulier in te vullen.