Directie

De directie van Martens en Van Oord bestaat uit

Tobias van Oord, Teun de Koning en Maarten Spronk.

Tobias van Oord
Directeur

Tobias vertegenwoordigt de tweede generatie binnen het familiebedrijf. Hij heeft in de afgelopen jaren zowel praktisch als theoretisch veel kennis en ervaring opgedaan binnen het vakgebied waarin MvO zich bezighoudt.
Tobias is als directeur van MvO Holding eindverantwoordelijk voor Martens en Van Oord in zijn geheel en in het bijzonder het beheer en de samenstelling van de materieelvloot.

“De combinatie mens en machine fascineert me enorm. Gemotiveerde en kundige vakmensen, in combinatie met het juiste materieel, kunnen echt letterlijk bergen verzetten.”


Teun de Koning

Directeur

Ook Teun heeft in het verleden al veel spraakmakende werken mogen maken bij Martens en Van Oord. Direct na zijn studie heeft hij voor ons gewerkt als uitvoerder en later als calculator. Zijn overstap als bedrijfsleider naar een soortgelijk familiebedrijf zorgde voor een ruime ervaring in de realisatie van projecten met uiteenlopende contractvormen. Alleen door open, transparant én gedreven te zijn, kunnen we met ons vakmanschap zorgen voor tevreden opdrachtgevers. Teun is als directeur, samen met Maarten Spronk, verantwoordelijk voor Martens en Van Oord Groep. Met een specifieke focus op de projecten, zowel in tender als in uitvoering.

“Plezier in het werk is de basis voor goed vakmanschap. Doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent, daarmee maken onze collega’s het verschil. Elke dag weer.”


Maarten Spronk
Directeur

Maarten heeft in zijn loopbaan gewerkt voor diverse grote aannemers binnen de civiele betonbouw. Hij heeft daarbij veel ervaring opgedaan in tenders en de realisatie van grote gecompliceerde projecten. Eerst in projectfuncties, later vanuit management- en directiefuncties. In die tijd heeft Maarten al samengewerkt met Martens en Van Oord voor spraakmakende projecten als de Markthal en de Beatrixsluis. Maarten is als directeur, samen met Teun de Koning, verantwoordelijk voor Martens en Van Oord Groep. Met een specifieke focus op de Bedrijfsvoering en het Bedrijfsbureau.

“Passie voor het werk, gecombineerd met een professionele, procesmatige aanpak van tenders en projecten leidt tot een beheerste werkwijze met gezonde resultaten.”