Directie

Martens en Van Oord

Bij MvO pakken we het graag nét even anders aan

Tobias van Oord
Directeur

Tobias vertegenwoordigt de tweede generatie binnen het familiebedrijf. Hij heeft in de afgelopen jaren zowel praktisch als theoretisch veel kennis en ervaring opgedaan binnen het vakgebied waarin MvO zich bezighoudt.
Tobias is als directeur van MvO Holding eindverantwoordelijk voor Martens en Van Oord in zijn geheel en in het bijzonder het beheer en de samenstelling van de materieelvloot.

 “De combinatie mens en machine fascineert me enorm, gemotiveerde en kundige vakmensen in combinatie met het juiste materieel kunnen echt letterlijk bergen verzetten”

Patrick de Laat
Commercieel directeur

Patrick kent MvO door en door. Ooit binnengestapt als stagiair en daarna al snel succesvol in het aannemen en realiseren van multidisciplinaire projecten. Begrijpen wat de opdrachtgever wil en vervolgens het bieden van de juiste oplossingen, daar ligt voor Patrick de uitdaging. Zijn aanpak is grensverleggend. Letterlijk, want ook buiten Nederland wist hij mooie projecten op de kaart te zetten. Als commercieel directeur is Patrick verantwoordelijk voor het duurzaam tot stand brengen én het betrouwbaar onderhouden van onze samenwerkingsverbanden om zo nog meer spraakmakende projecten te verwerven in Nederland of nét daarbuiten.

“Succes is nooit de verdienste van één individu of één belanghebbende – succes heb je alleen gezamenlijk”

Teun de Koning
Operationeel directeur

Ook Teun heeft in het verleden al vele prachtige werken mogen maken bij MvO. Na zijn studiejaren heeft hij voor ons flink wat meters gemaakt als uitvoerder en later op het bedrijfsbureau. Met zijn ruime ervaring in de realisatie van projecten in onze sector is Teun als operationeel directeur verantwoordelijk voor alle projecten in uitvoering.