Nominatie voor Veiligste Bouwer van Nederland

Op dinsdag 7 november is het zover: de verkiezing voor Veiligste Bouwer van Nederland. We zijn trots dat Martens en Van Oord is genomineerd en tot de laatste drie finalisten behoort.

Visie op veiligheid
Vanuit ons eigen veiligheidsprogramma MvO Safe kijken we voortdurend hoe we als organisatie veilig werken. Het veiligheidskompas is de basis van dit programma en geeft ons richting met als doel steeds veiliger te werken. Daarin trekken we samen op met collega’s en alle andere betrokkenen bij onze organisatie. We geloven er namelijk in dat we samen verantwoordelijk zijn voor een veilige werkomgeving: veiligheid is van ons allemaal.

Nominatie Veiligste Bouwer van Nederland
Iniatiefnemers Brain Based Safety en KPE Bouw & Infra leggen uit wat deze nominatie inhoudt: “Bij de verkiezing voor Veiligste Bouwer van Nederland staat het ‘veiligheidsklimaat’ binnen het bedrijf centraal. De winnaar van de award deelt actief zijn kennis en ervaring in de branche, heeft een duidelijke meerjarige veiligheidsvisie op de toekomst en betrekt alle doelgroepen binnen de organisatie als het gaat om veiligheid. Partners worden actief betrokken in het proces, want veiligheid in de keten staat voorop. Deze complete veiligheidsaanpak wordt gedragen én uitgedragen door de top van de organisatie. Kortom, de Veiligste Bouwer van Nederland is een inspirerend voorbeeld voor collega-bedrijven.”

Dinsdag 7 november a.s. volgt de uitslag en weten we of Martens en Van Oord zich Veiligste Bouwer van Nederland mag noemen.  


Nieuwsarchief