Bezoek Martens en Van Oord op InfraTech 2023

Nog even en dan vindt de InfraTech 2023 plaats in Rotterdam Ahoy. De beurs start op dinsdag 17 januari en duurt tot en met vrijdag 20 januari. Op deze vierdaagse beurs, komt de infrasector samen om verbindingen te leggen, samenwerkingen te versterken, kennis te delen en elkaar te inspireren. Ontmoeten, kennisoverdracht en innovatie staan hierbij centraal. 

Ontmoet De Mensen die het Maken
Martens en Van Oord is van dinsdag 17 tot en met vrijdag 20 januari 2023 aanwezig op de InfraTech. We nodigen u van harte uit om ons te ontmoeten in stand 6.010 (hal 6). De Mensen die het Maken vertellen u graag meer over onze vele schitterende projecten in de grond-, weg- en waterbouw, onze expertises, ons materieel en onze materieelverhuur!

Infra Career Lounge
Naast onze stand in hal 6, staan we op donderdag 19 januari ook op de Infra Career Lounge. In deze lounge kunnen studenten en young professionals in een inspirerende, gezellige en ongedwongen omgeving in contact komen met bedrijven in de infrasector. Onze collega\'s van de afdeling HR staan daar klaar om studenten en young professionals wegwijs te maken in de dynamische infrasector én meer te vertellen over ons mooie bedrijf! 

Gratis toegang voor bezoek
Wil je een gratis toegangsbewijs voor een bezoek aan de InfraTech of de Infra Career Lounge? Registreren kan dan via deze link: bit.ly/3WkdzLb


Nieuwsarchief