Stagiair(e) Communicatie

Webteksten schrijven, communicatie-uitingen ontwikkelen, meedenken met acties of nieuwe initiatieven en social media berichten schrijven, inplannen en monitoren: wie weet ga jij hier per september 2023 als Stagiair(e) Communicatie bij Martens en Van Oord mee aan de slag.

Stagiair(e) Communicatie

Dit zijn wij
Martens en Van Oord is al meer dan 35 jaar specialist in de grond-, weg-, en waterbouw en daarnaast een echt familiebedrijf. We voeren diverse projecten uit op het land, op het water en de grens ertussen. Onze ruim 220 medewerkers doen hun werk met veel plezier en zijn zeer betrokken bij de organisatie en bij elkaar. Net als in een echte familie kunnen we altijd op elkaar rekenen. 

Dit ben jij
Social media is jouw tweede natuur. Naast het meewerken, mag je namelijk ook aan de slag met een  communicatievraagstuk op het gebied van social media. Daarnaast is het belangrijk dat je je herkent in onze kernwaarden Deskundig, Grensverleggend en Betrokken. Verder ben je:

 • Sociaal: je maakt makkelijk contact met mensen;
 • Creatief: je denkt mee, creëert content en deelt ideeën;
 • Leergierig: je staat open voor werkzaamheden waar je minder of nog geen ervaring mee hebt;
 • Ondernemend: je neemt initiatief en pakt werkzaamheden enthousiast op;
 • Zelfstandig: je kunt zelfstandig werken en vindt eigen verantwoordelijkheid leuk.

Dit mag je doen
Tijdens jouw stage draag je bij aan zowel de externe als interne communicatie. Hierbij kun je denken aan het:

 • Updaten van onze website, zodat onder andere alle nieuwe projecten erop staan en bestaande projecten up-to-date blijven;
 • Creëren van videocontent. Als je hier ervaring mee hebt, is dat mooi meegenomen. Zo niet, dan krijg je bij ons de mogelijkheid en tijd om dit te leren;
 • Mee-organiseren van evenementen en bijeenkomsten;
 • Medeverantwoordelijk zijn voor diverse communicatietools zoals de Beeldbank (fotografiebeheer), Coosto (social media) en Plek (intranet). 

Dit bieden we jou
Op ons hoofdkantoor in Oosterhout krijg je een vaste werkplek. Als Stagiair(e) Communicatie maak je deel uit van de afdeling Communicatie. Ook werken we veel samen met andere afdelingen. Daarnaast breng je regelmatig een bezoek aan onze schitterende projecten en ga je mee de bouwplaats op. Geen dag is hetzelfde! Eén ding is zeker: jouw communicatiestage wordt dynamisch, leerzaam en onvergetelijk! 

Bij Martens en Van Oord krijg je:

 • Een dynamische en leerzame stageplaats voor vijf maanden, vanaf september 2023;
 • Ruimte voor initiatief, creativiteit en eigen verantwoordelijkheid;
 • Een goede stage- en reiskostenvergoeding (plus reiskostenvergoeding);
 • De mogelijkheid om zowel interne als externe communicatie te ontdekken;
 • De mogelijkheid om lid te worden van onze actieve personeelsvereniging en van Jong MvO, waarmee intern diverse leuke activiteiten worden georganiseerd.

Kom jij het verschil bij ons maken?
Bij Martens en Van Oord werken Mensen die het Maken. Mensen met passie, kennis, creativiteit en enthousiasme. Mensen zoals jij! Wij streven naar een inclusief en divers personeelsbestand. Lijkt het jou leuk om mee te werken in de functie van Stagiair(e) Communicatie? Iedereen die een opleiding in de richting van Communicatie volgt, is welkom om te reageren. Heb je nog vragen over deze stage of over ons mooie familiebedrijf? Stel ze gerust aan Djune Verduin (afdeling Communicatie). Je kunt haar bereiken via d.verduin@mvogroep.nl of 06-20701976.


Solliciteren op deze vacature

Deel deze vacature

Share Tweet LinkedIn