Leerling Machinist Grondverzet (BBL)

Wil jij de kans krijgen om jezelf te ontwikkelen tot een vakbekwame machinist binnen ons mooie familiebedrijf? Als Leerling Machinist Grondverzet (BBL) krijg jij de kans om, naast je studie, onder begeleiding van een ervaren leermeester én ervaren praktijkbegeleiders het mooie vak te leren door mee te werken aan uitdagende projecten in de grond-, weg of waterbouw. Word jij hier enthousiast van? Dan is het leerling machinisten traject iets voor jou!

Dit ga je doen
Als Leerling Machinist Grondverzet (BBL) ga je onder begeleiding van een ervaren leermeester het vak van machinist eigen maken. Met jouw interesse in het grootgrondverzet en/of baggerwerk en onze mooie machines zal je aan de slag gaan op diverse projecten in de grond-, weg- of waterbouw. Om jezelf zo goed mogelijk te kunnen ontwikkelen, zal je op verschillende type projecten aan het werk gaan om alle facetten van het vakgebied te kunnen zien en ervaren.

Gedurende dit traject heb je een vast aanspreekpunt, de leermeester, die veel kennis heeft van het vak. Naast de leermeester staat ook een praktijkbegeleider voor jou klaar op het project om je mee te nemen in het vak. Wij stellen verschillende type machines beschikbaar zodat je zelf aan de slag kunt gaan op onze projecten. Naast het leren in de praktijk creëren we de ruimte en tijd voor jou om de opleiding tot machinist te volgen. Op deze manier ontwikkel jij jezelf tot een vakbekwame professional.

Dit zoeken wij
Bij Martens en Van Oord werken Mensen die het Maken. Mensen met passie, met kennis, met creativiteit. Mensen die onze geavanceerde machines inzetten om elke dag weer nét iets slimmer en innovatiever te werken. Om als bedrijf uit te blinken, hebben we getalenteerde mensen nodig. Mensen zoals jij.

Dit ben jij:

 • Je wilt gaan starten met de opleiding Machinist Grondverzet (BBL) niveau 3;
 • Je bent enthousiast en leergierig om jezelf als Machinist te gaan ontwikkelen;
 • In het bezit zijn van je rijbewijs is een pré;
 • Je kunt je vinden in onze kernwaarden deskundig, grensverleggend en betrokken.

Dit bieden wij jou

 • Wij betalen de kosten voor jouw opleiding Machinist Grondverzet (BBL) niveau 3;
 • Gedurende het BBL traject niveau 3 krijg je een salaris over je gewerkte uren conform de Bouw en Infra CAO;
 • Je krijgt een auto van de zaak;
 • Je krijgt een vergoeding voor je reisuren conform de Bouw en Infra CAO;
 • Onze fietsregeling maakt het uitkiezen van jouw nieuwe fiets heel eenvoudig én je krijgt korting op een sportlocatie bij jou in de buurt;
 • Je hebt de mogelijkheid om lid te worden van onze actieve personeelsvereniging;
 • Wij waarderen jouw vakmanschap en als de samenwerking goed verloopt, heten we je graag voor onbepaalde tijd welkom binnen ons familiebedrijf.

 En werk je voor een project in het buitenland? Dan ontvang je daarvoor een extra vergoeding.

Dit is ons familiebedrijf

Martens en Van Oord is een echt familiebedrijf, waarin Mensen die het Maken zich thuis voelen. Jij maakt het verschil. Daarom vinden wij het belangrijk dat je lekker in je vel zit en dat je voldoende uitdagingen en ontwikkelmogelijkheden hebt. Onze ruim 220 medewerkers doen hun werk met veel plezier en zijn zeer betrokken bij de organisatie en bij elkaar. Net als in een echte familie kunnen we altijd op elkaar rekenen. Wij zorgen goed voor onze mensen en je komt terecht in een sfeervol familiebedrijf waarin iedereen elkaar kent en waardeert.

Kom jij het bij ons maken?
Lijkt het jou wel wat, onderdeel zijn van de Mensen die het Maken? Solliciteer dan direct.

Heb je nog vragen over deze functie? Stel ze dan gerust aan Kyara Sturkenboom, Adviseur HR. Je kunt haar bereiken via: 0627066036.

Reacties van intermediairs nemen we niet in behandeling.


Solliciteren op deze vacature

Deel deze vacature

Share Tweet LinkedIn