Totale logistiek van bulkstoffen voor energiecentrale RWE

Martens en Van Oord ontzorgt RWE door de totale logistiek van bulkstoffen voor de Amercentrale in Geertruidenberg uit handen te nemen. RWE kan zich zo volledig richten op de processen met betrekking tot het opwekken van elektriciteit.

Projectkenmerken

  • Inzet van eigen materieel.
  • Flexibiliteit essentieel, 24/7 beschikbaar.

Inzet van onze expertise


Transport en bediening

Martens en Van Oord neemt voor RWE alle handling van de brand- en reststoffen uit het verbrandingsproces bij de electriciteitscentrale voor zijn rekening. Ook bedient Martens en Van Oord diverse machines die de toe- en afvoer van en naar de centrale regelen.

Dagelijks worden er bij de Amercentrale pellets van gedroogd hout aangevoerd. Dit is een restproduct van duurzame bosbouw, hout- en papierindustrie. De pellets (biomassa) worden gebruikt als brandstof voor de energiecentrale.


Flexibel

Dankzij de inzet van onze betrokken medewerkers, de aanwezige kennis en ons eigen speciaal aangepaste materieel kan Martens en Van Oord heel flexibel optreden; erg belangrijk want de centrale moet blijven draaien.

Wilt u meer weten over Brand- en reststoffenhandling Amercentrale?

Corné begeleidde het hele traject. Neem contact met hem op of laat hem via onderstaand formulier weten wat hij voor u kan doen en hij belt of mailt u terug.

Corné van Drunen
Projectleider

+31 6 533 518 51
c.vandrunen@mvogroep.nl

Deel dit project

Share Tweet LinkedIn