Ervoor zorgen dat onze Duitse projecten goed voorbereid zijn en dat je collega’s efficiënt kunnen werken. Klinkt dat als jouw perfecte functie? Lees dan snel verder, want misschien is de functie van Werkvoorbereider Duitsland dan wel iets voor jou!

Werkvoorbereider Duitsland

Dit ga je doen
Als werkvoorbereider ga je aan de slag met de technische en organisatorische voorbereiding van de vijfde sluiskolk in Brunsbüttel (Duitsland). Samen met het projectteam bepaal je de meest effectieve en efficiënte werkmethoden. En waar nodig adviseer je hoe het nóg beter kan.

Ook dit ga je als werkvoorbereider doen:

  • Je werkt mee aan het opstellen van meer-/minderwerken;
  • Je zorgt voor de financiële afwikkeling van de termijnen;
  • Je stelt samen met de uitvoerders kostenbewakingen en productiestaten op;
  • Je ondersteunt het team daar waar nodig;
  • Je zorgt voor een goede documentatie van de projectstukken.

Dit zoeken wij
Bij Martens en Van Oord werken de Mensen die het Maken. Mensen met passie, met kennis, met creativiteit. Mensen die onze geavanceerde machines en ons materieel inzetten om elke dag weer nét iets slimmer en innovatiever te werken. Om als bedrijf uit te blinken, hebben we getalenteerde mensen nodig, Mensen die het Maken,  Mensen zoals jij.

Jij hebt een relevante  mbo/hbo-opleiding afgerond, zoals Bouwkunde, Civiele techniek of Grond-weg- en waterbouw. En ook heb je al 3 tot 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.

Door jouw opleiding en werkervaring weet je alles van MS Projects, MS Excel en AutoCAD. En daarnaast heb jij geen moeite met Duits spreken.

Dit is ons familiebedrijf
Als werkvoorbereider werk je op het project in Brunsbüttel. Je verblijft door de weeks in een accommodatie, maar bent in het weekend gewoon thuis. Het team bestaat uit zes mensen: een projectleider, twee werkvoorbereiders, een hoofduitvoerder, een uitvoerder en een projectmedewerker.

Martens en Van Oord is een echt familiebedrijf, waarin de Mensen die het Maken zich thuis voelen. Jij maakt het verschil. Daarom vinden wij het belangrijk dat je lekker in je vel zit en dat je voldoende uitdagingen en ontwikkelmogelijkheden hebt. Onze ruim 220 medewerkers doen hun werk met veel plezier en zijn zeer betrokken bij de organisatie en bij elkaar. Net als in een echte familie kunnen we altijd op elkaar “bouwen”.

Dit bieden wij jou
Wij zorgen goed voor onze mensen en je komt terecht in een sfeervol familiebedrijf waarin iedereen elkaar kent en waardeert.

Zo krijg je een salaris dat aansluit op je achtergrond en werkervaring en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook krijg je de mogelijkheid om jezelf verder ontwikkelen door trainingen en cursussen te volgen. En als de samenwerking goed verloopt, heten we je graag voor onbepaalde tijd welkom binnen ons familiebedrijf.

Ook hebben we anderen leuke mogelijkheden zoals:

  • Onze fietsregeling maakt het uitkiezen van jouw nieuwe fiets heel eenvoudig;
  • Je krijgt korting op een sportlocatie bij jou in de buurt;   
  • De mogelijkheid om lid te worden van onze actieve personeelsvereniging; 

Kom jij het bij ons maken?

Wil jij onderdeel uit maken van de Mensen die het Maken? Solliciteer dan direct.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Michiel van der Heijden, Manager HR via m.vanderheijden@mvogroep.nl of 06-53226716.

Reacties van intermediairs nemen we niet in behandeling.


Solliciteren op deze vacature

Deel deze vacature

Share Tweet LinkedIn