Wil jij de kans krijgen om in 1,5 jaar jezelf te ontwikkelen en te ontdekken welke functie binnen ons familiebedrijf bij jou past? Met dit traineeship zal je kennis maken met diverse projecten in de grond- weg- en waterbouw waarbij je naast veel verantwoordelijkheden ook je eigen ideeën kunt realiseren. Dan is dit traineeship misschien iets voor jou!

Trainee 

Dit ga je doen
Als Trainee krijg je te maken met diverse bedrijfsonderdelen binnen Martens en Van Oord. Met jouw technische achtergrond, persoonlijke ambitie en je talent zal je gedurende 3 periodes van 6 maanden op verschillende projecten en/of afdelingen werkzaam zijn. Je kan aan de slag gaan bij een van de ondersteunende of voorbereidende processen, maar ook in uitvoering. 

Op basis van persoonlijke ontwikkelgesprekken wordt er op maat een passend traineeship ontwikkeld waarbij jouw talent ten volle wordt ingezet. Op die manier ontwikkel jij jezelf tot een vakbekwame professional.

Dit zoeken wij
Bij Martens en Van Oord werken de Mensen die het Maken. Mensen met passie, met kennis, met creativiteit. Mensen die onze geavanceerde machines en ons materieel inzetten om elke dag weer nét iets slimmer en innovatiever te werken. Om als bedrijf uit te blinken, hebben we getalenteerde mensen nodig. Mensen zoals jij.

Dit ben jij:

  • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding in een technische richting (niet langer dan 1 jaar geleden afgerond);
  • Je hebt affiniteit met grond- weg- en waterbouw en de ambitie om je daar verder in te ontwikkelen
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pré;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs én bereidt om te reizen.

Dit is ons familiebedrijf

Als trainee werk je op verschillende projecten en afdelingen. Welke dit zijn, beslis jijzelf. Naast je operationele leidinggevende krijg je een vaste begeleider waar je mee kan sparren over onder andere je ontwikkeling.

Martens en Van Oord is een echt familiebedrijf, waarin de Mensen die het Maken zich thuis voelen. Jij maakt het verschil. Daarom zorgen we ervoor dat je lekker in je vel zit en dat je voldoende uitdagingen en ontwikkelmogelijkheden hebt. Onze ruim 220 medewerkers doen hun werk met veel plezier en zijn zeer betrokken bij de organisatie en bij elkaar. Net als in een echte familie kunnen we altijd op elkaar rekenen.

Dit bieden wij jou
Wij zorgen goed voor onze mensen en je komt terecht in een sfeervol familiebedrijf waarin iedereen elkaar kent en waardeert: 

  • Je krijgt een salaris dat aansluit op je achtergrond en werkervaring en goede secundaire arbeidsvoorwaarden; 
  • Je ontvangt begeleiding en diverse ontwikkelingsmogelijkheden om zo jouw carrière vorm te geven;  
  • Wij waarderen jouw vakmanschap en bij goed functioneren stroom je na afloop van het traineeship door naar een functie die aansluit op jouw ambitie en ontwikkeling.

Kom jij het bij ons maken?
Lijkt het jou wel wat, onderdeel zijn van de Mensen die het Maken? Solliciteer dan direct.

Heb je nog vragen over het traineeship? Michiel van der Heijden, Manager HR, staat je graag te woord. Je kan hem bereiken via het nummer: 06 53226716 of mail naar: personeelszaken@mvogroep.nl.

Reacties van intermediairs worden niet in behandeling genomen.

Locatie: Oosterhout


Solliciteren op deze vacature

Deel deze vacature

Share Tweet LinkedIn