Stagiair(e) Uitvoerder/ Werkvoorbereider (NL/DE)

Wil jij alvast relevante werkervaring opdoen in de uitvoering en/of werkvoorbereiding? En zoek je een uitdagende en leerzame stageplaats waarbij je de kans krijgt jezelf verder te ontwikkelen? Zo ja lees dan verder want misschien is de stage van uitvoerder/ werkvoorbereider bij Martens en Van Oord wel iets voor jou.

Dit ga je doen
Afhankelijk van jouw interesse en ambitie wordt je ingezet op een van onze projecten in Nederland/ Duitsland of op ons kantoor te Oosterhout (nb). In het geval dat je op een van onze projecten gaat werken, wordt je de rechterhand van de uitvoerder en krijg je zicht op de volledige scope van een project in uitvoering. Wanneer je interesse meer ligt in voorbereidende en ondersteunde processen is het ook mogelijk om op het bedrijfsbureau werkzaamheden te verrichten. Hierbij valt te denken aan werkvoorbereiding, procesmanagement, engineering e.d.

Dit zoeken wij
Bij Martens en Van Oord werken Mensen die het Maken. Mensen met passie, met kennis, met creativiteit. Mensen die onze geavanceerde machines en ons materieel inzetten om elke dag weer nét iets slimmer en innovatiever te werken. Om als bedrijf uit te blinken, hebben we getalenteerde mensen nodig. Mensen zoals jij.

Dit ben jij:

Jij kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken, volgt de opleiding civiele Techniek op het MBO of HBO en bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar voor 5 maanden. Ook ben jij in het bezit van rijbewijs B en vind je de branche waarin Martens en Van Oord werkzaam is interessant.

Daarnaast kan jij je helemaal vinden in onze kernwaarden:

  • Deskundig;
  • Grensverleggend;
  • Betrokken.

Dit is ons familiebedrijf
Martens en Van Oord is een echt familiebedrijf, waarin Mensen die het Maken zich thuis voelen. Jij maakt het verschil. Daarom vinden wij het belangrijk dat je lekker in je vel zit en dat je voldoende uitdagingen en ontwikkelmogelijkheden hebt. Onze ruim 220 medewerkers doen hun werk met veel plezier en zijn zeer betrokken bij de organisatie en bij elkaar. Net als in een echte familie kunnen we altijd op elkaar “bouwen”.

Dit bieden wij jou
We zorgen goed voor onze mensen. Als stagiair krijg je veel verantwoordelijkheid en de gelegenheid om jezelf te ontwikkelen. Je wordt bij zoveel mogelijk werkzaamheden betrokken we staan open voor jouw ideeën over wat jij interessant vindt en wilt leren. Je krijgt een stagevergoeding van max. €550 euro (gebaseerd op fulltime en HBO of WO-opleiding).

 

Kom jij het bij ons maken?
Lijkt het jou wel wat, onderdeel zijn van de Mensen die het Maken? Solliciteer dan direct.

Heb je nog vragen over deze functie? Stel ze dan gerust aan Kyara Sturkenboom , Adviseur HR Je kunt haar bereiken via: 06-27066036.

 Locatie: Oosterhout, Nederland


Solliciteren op deze vacature

Deel deze vacature

Share Tweet LinkedIn