Shovelmachinist

Ben jij iemand die verantwoordelijkheid neemt voor het veilig bedienen van een shovel? En wil je graag je steentje bijdragen aan uitdagende projecten in de grond-, weg of waterbouw? Zo ja, lees dan verder wat Martens en Van Oord jou kan bieden.

Dit ga je doen

Als Shovelmachinist bij Martens en Van Oord bestuur je een shovel die grond verplaatst om het terrein geschikt te maken voor het aanleggen van wegen, kustwerken of het bouwen van gebouwen. Daarnaast verzorg je de handeling van rijplaten en al het andere hulpmaterieel. Je controleert de veiligheid van de shovel, maakt hem gebruiksklaar en doet lichte onderhoudswerkzaamheden.

 

Dit zoeken wij

Bij Martens en Van Oord werken Mensen die het Maken. Mensen met passie, met kennis, met creativiteit. Mensen die onze geavanceerde machines en ons materieel inzetten om elke dag weer nét iets slimmer en innovatiever te. Om als bedrijf uit te blinken, hebben we getalenteerde mensen nodig. Mensen zoals jij.

 

Dit ben jij

  • Je hebt een opleiding afgerond tot Machinist Grond-, Weg- en Waterbouw op niveau 3;
  • Je hebt een aantal jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Met jouw technische kennis ben je in staat klein onderhoud aan je graafmachine uit te voeren;
  • Je bent in het bezit van een certificaat Basisveiligheid VCA;
  • Je herkent je in onze kernwaarden: deskundig,

grensverleggend en betrokken.

 

Dit is ons familiebedrijf

Martens en Van Oord is sinds de start in 1986 een echt familiebedrijf, waarin Mensen die het Maken zich thuis voelen. Jij maakt het verschil. Daarom zorgen we ervoor dat je lekker in je vel zit en dat je voldoende uitdagingen en ontwikkelmogelijkheden hebt. Onze ruim 220 medewerkers doen hun werk met veel plezier en zijn zeer betrokken bij de organisatie en bij elkaar. Net als in een echte familie kunnen we altijd op elkaar “bouwen”.

 

Dit bieden wij jou

  • Wij zorgen goed voor onze mensen en je komt terecht in een sfeervol familiebedrijf waarin we elkaar kennen en waarderen;
  • Je krijgt een uitstekend salaris dat aansluit op je achtergrond en werkervaring en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Je krijgt uitgebreide mogelijkheden om te ontwikkelen.
  • Onze fietsregeling maakt het uitkiezen van jouw nieuwe fiets heel eenvoudig, je krijgt korting op een sportlocatie bij jou in de buurt en je hebt de mogelijkheid lid te worden van onze actieve personeelsvereniging;
  • Wij waarderen jouw vakmanschap en als de samenwerking goed verloopt, heten we je graag voor onbepaalde tijd welkom binnen ons familiebedrijf.

 

Kom jij het bij ons maken?
Wij streven naar een inclusief en divers personeelsbestand. Iedereen is welkom om te reageren op deze vacature. Wij zijn bereid, om waar mogelijk, aanpassingen te verrichten in de werkzaamheden/of de werkomgeving om een succesvolle match te creëren.

 

Lijkt het jou wel wat, onderdeel zijn van de Mensen die het Maken? Solliciteer dan direct.

Heb je nog vragen over deze functie? Stel ze dan gerust aan Kyara Sturkenboom, adviseur HR. Je kunt haar bereiken via: 0627066036.

 

Reacties van intermediairs nemen we niet in behandeling.


Solliciteren op deze vacature

Deel deze vacature

Share Tweet LinkedIn