Chauffeur

Heb jij ervaring als chauffeur op een kipperauto of ben je bereid dit te leren en weet je van aanpakken? Zo ja, lees dan verder wat Martens en Van Oord jou kan bieden.

Chauffeur


Dit ga je doen
Als chauffeur ben je werkzaam op de (elektrische) kipperauto. Het is jouw taak om los gestort bulkmateriaal van A naar B te vervoeren. Je ziet het als een uitdaging om op ruw terrein of over glibberige rijplaten te rijden en je weet de tonnen aan materiaal op een veilige manier te vervoeren. Martens en Van Oord heeft diverse grond-weg -en waterbouw projecten door heel Nederland waarbij je als chauffeur een bijdrage kan leveren aan diverse grote infrastructurele projecten.

Dit zoeken wij
Naast dat je als chauffeur in het bezit bent van een rijbewijs CE en een geldig code 95 hebt, beschik je over het volgende:

Dit ben jij:

  • LBO/MBO niveau
  • Je bent in het bezit van VCA of bent bereidt dit te behalen;
  • Ervaring in het kippertransport is een pré.
  • Ervaring met digitale registratie is een pré

Dit is ons familiebedrijf
Sinds de start in 1986 heeft Martens en Van Oord zich ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf in de grond-, weg- en waterbouw, nationaal en internationaal. We zijn innovatief, divers en blinken uit op het land en in het water, of op de grens ertussen.

Martens en Van Oord is een echt familiebedrijf, waarin Mensen die het Maken zich thuis voelen. Jij maakt het verschil. Daarom zorgen we ervoor dat je lekker in je vel zit en dat je voldoende uitdagingen en ontwikkelmogelijkheden hebt. Onze ruim 220 medewerkers doen hun werk met veel plezier en zijn zeer betrokken bij de organisatie en bij elkaar. Net als in een echte familie kunnen we altijd op elkaar rekenen.

Dit bieden wij jou
Wij zorgen goed voor onze mensen en je komt terecht in een sfeervol familiebedrijf waarin iedereen elkaar kent en waardeert:

  • Je krijgt een salaris dat aansluit op je achtergrond en werkervaring en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Je krijgt voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen;
  • Onze fietsregeling maakt het uitkiezen van jouw nieuwe fiets heel eenvoudig én je krijgt korting op een sportlocatie bij jou in de buurt;
  • Je hebt de mogelijkheid om lid te worden van onze actieve personeelsvereniging;
  • Wij waarderen jouw vakmanschap en als de samenwerking goed verloopt, heten we je graag voor onbepaalde tijd welkom binnen ons familiebedrijf.


Kom jij het bij ons maken? 
Wij streven naar een inclusief en divers personeelsbestand. Iedereen is welkom om te reageren op deze vacature. Wij zijn bereid, om daar waar dit mogelijk is en in overleg, aanpassingen te verrichten in het werk en/of de werkomgeving om een succesvolle match te creëren. 

Ben jij de chauffeur voor onze kipperauto? Solliciteer dan via onderstaande link!
Heb je vragen? neem dan contact op met Piet Veeke, +31(0)162-474747

Reacties van intermediairs worden niet in behandeling genomen.

Locatie: Oosterhout, Nederland

 


Solliciteren op deze vacature

Deel deze vacature

Share Tweet LinkedIn