Chauffeur Elektrische Vrachtwagen

Heb jij interesse om als chauffeur op een elektrische kipperauto te gaan werken en weet je van aanpakken? Zo ja, lees dan verder wat Martens en Van Oord jou kan bieden.

Dit ga je doen
Als chauffeur ben je werkzaam op de elektrische kipperauto. Het is jouw taak om los gestort bulkmateriaal van A naar B te vervoeren. Je ziet het als een uitdaging om op ruw terrein of over glibberige rijplaten te rijden en je weet de tonnen aan materiaal op een veilige manier te vervoeren. Ook heb je affiniteit met elektrische vrachtwagens waardoor je het maximale eruit weet te halen. Martens en Van Oord heeft diverse grond-weg -en waterbouw projecten door heel Nederland waarbij je als chauffeur een bijdrage kan leveren aan diverse grote infrastructurele projecten.

Dit zoeken wij
Bij Martens en Van Oord werken Mensen die het Maken. Mensen met passie, met kennis, met creativiteit. Mensen die onze geavanceerde machines en ons materieel inzetten om elke dag weer nét iets slimmer en innovatiever te. Om als bedrijf uit te blinken, hebben we getalenteerde mensen nodig. Mensen zoals jij.

Dit ben jij:

  • Je hebt LBO/MBO niveau
  • Je bent in het bezit van VCA;
  • Ervaring in het kippertransport is een pré;
  • Ervaring met digitale registratie is een pré.

Dit is ons familiebedrijf
Martens en Van Oord is een echt familiebedrijf, waarin Mensen die het Maken zich thuis voelen. Jij maakt het verschil. Daarom vinden wij het belangrijk dat je lekker in je vel zit en dat je voldoende uitdagingen en ontwikkelmogelijkheden hebt. Onze ruim 220 medewerkers doen hun werk met veel plezier en zijn zeer betrokken bij de organisatie en bij elkaar. Net als in een echte familie kunnen we altijd op elkaar “bouwen”.

Dit bieden wij jou

  • Wij zorgen goed voor onze mensen en je komt terecht in een sfeervol familiebedrijf waarin iedereen elkaar kent en waardeert;
  • Je krijgt een uitstekend salaris dat aansluit op je achtergrond en werkervaring en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Je krijgt uitgebreide mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen;
  • Onze fietsregeling maakt het uitkiezen van jouw nieuwe fiets heel eenvoudig én je krijgt korting op een sportlocatie bij jou in de buurt;
  • Je hebt de mogelijkheid om lid te worden van onze actieve personeelsvereniging;
  • Wij waarderen jouw vakmanschap en als de samenwerking goed verloopt, heten we je graag voor onbepaalde tijd welkom binnen ons familiebedrijf.

Kom jij het bij ons maken?
Lijkt het jou wel wat, onderdeel zijn van de Mensen die het Maken? Solliciteer dan direct via onderstaande link.

Heb je nog vragen over deze functie? Stel ze dan gerust aan Piet Veeke. Je kunt hem bereiken via: +31(0)162-474747

Reacties van intermediairs nemen we niet in behandeling.

 


Solliciteren op deze vacature

Deel deze vacature

Share Tweet LinkedIn