Leuke artikelen en hebbedingetjes

Martens en Van Oord heeft regelmatig nieuwe spulletjes in de ‘etalage’. Houd deze pagina dus goed in de gaten!

MvO-graafmachine voor machinistjes in spe
Wat dacht u van deze stoere kunststof graafmachine voor kinderen vanaf drie jaar? Je kunt er maar niet vroeg genoeg mee beginnen zeggen wij altijd! De graafmachine is belastbaar tot 50 kg, heeft een automatische vergrendeling van de grijparm en is 360 graden draaibaar. De machine zit verpakt in een compacte kartonnen doos; na een uurtje knutselen en plakken heeft u uw eigen MvO-graafmachine! De ‘digger’ is te koop voor € 55,-.

 

 

 

 

Miniatuur MAN-truck voor de verzamelaars
Ons ‘wagenpark’ hebben we uitgebreid met een nieuw type schaalmodel: een MAN-truck met dieplader. Schaal 1 op 50, 35 centimeter lang, 1,2 kilo zwaar en uitgevoerd in onze herkenbare kleuren. Dit prachtexemplaar is te koop voor € 199,-.

Kleuren voor leuke presentjes
Voor de allerjongsten hebben we een coole kleurplaat. Voor jou natuurlijk een mooie uitdaging om er iets moois van te maken. En als je hem bij ons inlevert, belonen we je met een leuk cadeautje!

Meer weten, bestellen en afhalen?
Bel even naar onze receptie op nummer 0162 47 47 47 of kom gerust langs op ons kantoor aan de Damweg 50 in Oosterhout. We zijn geopend op werkdagen van 08.00 tot 17.30 uur. Betaling uitsluitend met pin.

 

MvO schaalmodel

Voor de liefhebber!

Martens en Van Oord heeft het 'wagenpark' uitgebreid met een nieuw type schaalmodel, een MAN truck met dieplader. Vanaf heden te koop!