• Leermeester Dick Honcoop

  "Dagelijks probeer ik mijn leerlingen zoveel mogelijk bij te brengen"

 • Projectleider Camiel van der Heiden

  "Samen met onze opdrachtgever hebben we een enorme leercurve doorgemaakt"

 • Bulldozermachinist Ties van Limpt

  "Met een leuke ploeg probeer je iedere keer weer voor elkaar te krijgen wat er die dag op de planning staat"

 • Receptioniste Chantal van Oort

  "Met trots zit ik hier als het gezicht van Martens en Van Oord"

1 2 3 4

Welkom bij de Mensen die het Maken

Martens en Van Oord wil slimmer en innovatiever zijn dan ieder ander bedrijf in de sector. Dat kan niet met machines en geavanceerd materieel alleen. Om écht uit te blinken, zijn mensen nodig. Mensen met passie, met kennis, met creativiteit.

De Mensen die het Maken is niet voor niets al jaren de slogan van ons bedrijf. Want wij geloven namelijk dat medewerkers inderdaad het verschil maken. Iedere medewerker heeft zijn eigen talenten. De kunst is om die tot ontplooiing te laten komen. Een medewerker die vanuit zijn achtergrond de kans krijgt zich te ontwikkelen, mee te denken en verantwoordelijkheid te dragen is een betrokken medewerker met meerwaarde voor een project. Vanuit die gedachte leiden we onze mensen op.

Het personeel van Martens en Van Oord is gewend aan diverse rollen, wisselende omstandigheden en steeds veranderende teamsamenstellingen. Door trainingen en opleidingen geven we iedere medewerker de kans om als specialist zijn horizon te verbreden. Dat begint al vroeg. Zo zijn we een erkend leerbedrijf voor verschillende opleidingen en krijgt jong talent binnen Martens en Van Oord een extra zetje om zich samen verder te ontwikkelen! Iedereen vindt dus steeds nieuwe uitdagingen op zijn of haar pad en zo moet het ook. Onze mensen denken mee met de klant. Sterker: ze denken nog verder. Anders durven zijn of denken, daar is lef voor nodig. Martens en Van Oord houdt van mensen met lef.