Deskundig, grensverleggend en betrokken

Sinds de start in 1986 heeft Martens en Van Oord zich ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf in de grond-, weg- en waterbouw. We zijn innovatief, divers en blinken uit op het land en in het water, of op de grens tussen die twee. Slimme logistiek en het efficiënt inzetten van bouwstoffen zijn daarbij sinds de oorsprong cruciale kwaliteiten.

Martens en Van Oord is ook een bedrijf met lef. Waar anderen terugdeinzen, zien wij kansen. Onze oprichters hadden drie kernwaarden voor ogen: het bedrijf moet deskundig, grensverleggend en betrokken zijn. Vandaag de dag bewijst ieder project dat deze kernwaarden vastgebeiteld zijn in ons bedrijfs-DNA.

Frisse blik met vooruitstrevende aanpak
Kan het nog slimmer, nog sneller, nog beter? Elke dag onderzoeken we nieuwe mogelijkheden. Het slimste jongetje van de klas? Misschien. Maar wel één die zijn kennis deelt en zelf de handen uit de mouwen steekt. Door disciplines te combineren en anders te durven denken komen wij tot efficiënte, innovatieve en soms niet voor mogelijk gehouden oplossingen. Met dank aan een geavanceerd materieelpark en creatief, hooggekwalificeerd personeel dat grenzen durft te verleggen.

Duurzaam ondernemen, ons uitgangspunt
We beseffen dat ons bedrijf werkzaam is in een wereld die kwetsbaar is. Zorg voor mens en milieu is daarom verankerd in onze organisatie. Veilig, eerlijk en integer handelen vormen de basis voor onze bedrijfsvoering. Winstbejag en kortetermijndenken mogen nooit de overhand krijgen boven continuïteit en aandacht voor de omgeving en het milieu. Ons familiebedrijf streeft naar een gezonde, respectvolle balans tussen bedrijfsbelang en de belangen van mensen, maatschappij en natuur.

Deskundig, grensverleggend en betrokken: daar staan wij voor. Met professionals die hun vak verstaan, verantwoordelijkheid nemen, innovatief zijn en duurzaam opereren.

Dát is Martens en Van Oord.