Wijzigingen bestuur Martens en Van Oord

Onlangs zijn Teun de Koning en Patrick de Laat toegevoegd aan onze directie. Beiden hebben in het verleden een belangrijke bijdrage geleverd aan het succes van Martens en Van Oord. Wij zijn dan ook erg blij dat zij hun talenten opnieuw bij ons willen inzetten.

Teun richt zich, als operationeel directeur, op het realiseren en naar tevredenheid afronden van onze projecten. Als commercieel directeur gaat Patrick de focus leggen op het verwerven van projecten en het tot stand brengen van langdurige samenwerkingsverbanden.

Tobias van Oord vertegenwoordigt de tweede generatie binnen het familiebedrijf en blijft als directeur van MvO Holding eindverantwoordelijk voor Martens en Van Oord in zijn geheel met in het bijzonder het beheer van de materieelvloot.

Van links naar rechts: Patrick de Laat, Tobias van Oord en Teun de Koning

De raad van commissarissen wordt vanaf heden gevormd door John van Engelen en Teus van Oord. Zo borgen we de kennis en kunde van onze grondlegger Teus, maar zorgen we tegelijkertijd voor een frisse blik met de inzichten van John.

Decennialang mogen wij al vertrouwen op de kennis en kunde van De Mensen die het Maken, dit blijft gelukkig ongewijzigd. Wij zijn er dan ook trots op om met hen aan de slag te gaan en zo uw deskundige, grensverleggende en betrokken partner te blijven.


Nieuwsarchief