Werk je graag grensverleggend en houd je van diversiteit in het type projecten? Ben jij diegene die de gehele verantwoordelijkheid over de uitvoering op wil pakken en zorgt dat alles op rolletjes verloopt? Dan past de functie van Worksmanager bij Martens en Van Oord wellicht bij jou!  

Worksmanager

Dit ga je doen 
Als Worksmanager ben je verantwoordelijk voor de gehele uitvoering van één of meerdere complexe internationale baggerprojecten. Deze komen bijvoorbeeld voor in Noord-Duitsland, Denemarken of Engeland en voeren wij uit met onze pontons, backhoes, splijtbakken en DOP-pompen. Jij organiseert, coördineert en bewaakt alle dagelijkse activiteiten op het ponton of het project en hebt hierbij veiligheid op nummer 1 staan. Jij zorgt dat alles volgens plan verloopt en indien nodig weet je te anticiperen.  

Jij bent het aanspreekpunt voor de bemanning van het ponton, onze technische dienst, survey afdeling en materieelengineers en schakelt met onderaannemers, leveranciers, opdrachtgevers en het projectteam. Hierbij zorg jij dat alle werkzaamheden op een veilige, kwalitatieve en efficiënte manier worden uitgevoerd.  

Verder houd jij je bezig met: 

 • Zorgdragen voor een juiste materieelplanning en -bezetting; 
 • Projectadministratie zoals dagrapporten, keuringen, productie- en urenstaten etc.; 
 • Maken en bewaken van detailplanningen voor uit te voeren werkzaamheden; 
 • Het voeren van bouwvergaderingen. 

 

Dit zoeken wij 
Bij Martens en Van Oord werken Mensen die het Maken. Mensen met passie, met kennis, met creativiteit. Mensen die onze geavanceerde machines en ons materieel inzetten om elke dag weer nét iets slimmer en innovatiever te werken. Om als bedrijf uit te blinken, hebben we getalenteerde mensen nodig. Mensen zoals jij. 

Dit ben jij: 

 • Je hebt affiniteit met het werken in het buitenland en bent bereid om korte of langere tijd in het buitenland te verblijven; 
 • Je beschikt over een MBO/HBO opleiding richting civiele techniek of werktuigbouwkunde;  
 • Je beheerst de Engelse en Duitse taal in voldoende mate; 
 • Je hebt enkele jaren werkervaring als uitvoerder, hoofduitvoerder of superintendent op baggerprojecten; 
 • Je bent zelfstandig en staat sterk in je schoenen; 
 • Je hebt ervaring met het werken met MS Office 365, MS Project en AutoCAD. 
 • Je hebt kennis van de relevante Veiligheids- en milieuvoorschriften.  

 

Dit is ons familiebedrijf  
Als Worksmanager maak je deel uit van het projectteam dat zich focust op de internationale projecten. Deze projecten liggen met name in Noord-Duitsland, Denemarken of Engeland. Het komt regelmatig voor dat je voor korte of langere periode in het buitenland verblijft.  

Martens en Van Oord is een echt familiebedrijf, waarin Mensen die het Maken zich thuis voelen. Jij maakt het verschil. Daarom zorgen we ervoor dat je lekker in je vel zit en dat je voldoende uitdagingen en ontwikkelmogelijkheden hebt. Onze ruim 220 medewerkers doen hun werk met veel plezier en zijn zeer betrokken bij de organisatie en bij elkaar. Net als in een echte familie kunnen we altijd op elkaar rekenen. 

Dit bieden wij jou 
We zorgen goed voor onze mensen. Je krijgt een salaris dat aansluit bij je achtergrond en je werkervaring en we bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast kun je jezelf verder ontwikkelen door trainingen en cursussen te volgen. Uiteraard ontvang je voor het werken in het buitenland een extra vergoeding.  

Kom jij het bij ons maken? 
Lijkt het jou wel wat, onderdeel zijn van de Mensen die het Maken? Solliciteer dan direct. 

Heb je nog vragen over deze functie? Stel ze dan gerust aan Rianne Wolters, Adviseur HR. Je kunt haar bereiken via: 06 53 24 77 33. 

Reacties van intermediairs nemen we niet in behandeling.