Hoe zorg je voor een optimale en uniformele werkwijze binnen de werkvoorbereiding? Ben je technisch sterk, maar ben je nog beter in het praktisch omgaan met processen? Dan is de functie van Werkvoorbereider procesmanagement bij Martens en Van Oord misschien iets voor jou!

Werkvoorbereider procesmanagement

Dit ga je doen

Naast je dagelijkse werkzaamheden als werkvoorbereider, ga je aan de slag met het verder ontwikkelen van Systems Engineering binnen Martens en Van Oord (o.a. MvO-Relatics). Als een van de kartrekkers binnen Martens en Van Oord zorg je ervoor dat iedereen de meerwaarde van een praktische en gestructureerde werkwijze gaat inzien en ervaren. Daarvoor haal je informatie op bij de projectteams (gebruikers) en zorg je voor een praktische vertaling in processen (o.a. ondersteund middels MvO-Relatics).

Je taken als werkvoorbereider procesmanagement zijn:

  • Het begeleiden van (UAV-GC) projecten in de opstart fase;
  • Advies- en ondersteuning geven aan de projectteams over MvO - Relatics;
  • Het (door)ontwikkelen van MvO-Relatics;
  • Toepassing MvO-Relatics verbreden (o.a. digitaal keuren, toepassing binnen RAW-contracten);

Binnen jouw rol heeft bovenstaande prioriteit. Zijn er echter periodes waarin bovenstaande niet jouw volledige werkweek kan vullen, dan kun je ter versterking ingezet worden als “regulier” werkvoorbereider binnen één van onze tenders of projecten.

Dit zoeken wij

Bij Martens en Van Oord werken de Mensen die het Maken. Mensen met passie, met kennis, met creativiteit. Mensen die onze geavanceerde machines en ons materieel inzetten om elke dag weer nét iets slimmer en innovatiever te werken. Om als bedrijf uit te blinken, hebben we getalenteerde mensen nodig. Mensen zoals jij.

Dit ben jij:

  • Je bent enkele jaren werkervaring als werkvoorbereider;
  • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding richting civiele techniek/ grond-weg- en waterbouw;
  • Je interesse hebt in system engineering;
  • Je kennis hebt van RAW en UAV-GC.

Dit is ons familiebedrijf

Martens en Van Oord is een echt familiebedrijf, waarin de Mensen die het Maken zich thuis voelen. Jij maakt het verschil. Daarom zorgen we ervoor dat je lekker in je vel zit en dat je voldoende uitdagingen en ontwikkelmogelijkheden hebt. Onze ruim 220 medewerkers doen hun werk met veel plezier en zijn zeer betrokken bij de organisatie en bij elkaar. Net als in een echte familie kunnen we altijd op elkaar rekenen.

Als werkvoorbereider procesmanagement sluit je aan bij het team ‘Werkvoorbereiding’. Dit team bestaat uit alle (assistent) werkvoorbereiders en projectcoördinatoren van ons bedrijf. Dagelijkse operationele aansturing krijg je vanuit de teamleider Procesmanagement (de Projectleider, wanneer je aanhaakt bij een project), de teamleider Procesmanagement zal tevens je sparringpartner zijn als het om je ontwikkeling gaat.

Dit bieden wij jou

We zorgen goed voor onze mensen. Je krijgt een salaris dat aansluit bij je achtergrond en je werkervaring en we bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast kun je jezelf verder ontwikkelen door trainingen en cursussen te volgen.

Kom jij het bij ons maken?

Lijkt het jou wel wat, onderdeel zijn van de Mensen die het Maken? Solliciteer dan direct.

Heb je nog vragen over deze functie? Stel ze dan gerust aan Rianne Wolters, Adviseur HR. Je kunt haar bereiken via: 06- 53247733 of stel je vraag via de mail: personeelszaken@mvogroep.nl