Ben jij iemand die op doortastende en enthousiaste wijze constant een optimale financiële balans op onze projecten na wil streven? En zit jouw talent in het zoeken van afstemming (zowel intern als met Opdrachtgever), het bewaken van de projectvoortgang én onze Contractuele verplichtingen? Zo ja, lees dan verder wat Martens en Van Oord jou kan bieden.

Wegens uitbreiding van onze Duitse projecten hebben wij een functie beschikbaar als:

Werkvoorbereider afrekening Duitsland ("Bauabrechner")

Wie is Martens en Van Oord?
Sinds de start in 1986 heeft Martens en Van Oord zich ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf in de grond-, weg- en waterbouw, nationaal en internationaal. We zijn innovatief, divers en blinken uit op het land en in het water, of op de grens ertussen.

Martens en Van Oord is ook een bedrijf met lef. Waar anderen terugdeinzen, zien wij kansen. Onze kernwaarden “deskundig, grensverleggend en betrokken” worden bij onze activiteiten keer op keer bewezen.

Het is fijn samenwerken met professionals die hun vak verstaan, innovatief zijn, verantwoordelijkheid nemen en duurzaam opereren. Dát zijn de Mensen die het Maken. Dát is Martens en Van Oord.

Wat zijn je taken?
Als Afrekenaar op de Duitse projecten (in het grensgebied Duitsland-Nederland) van Martens en Van Oord ben je de financiële rechterhand van de Projectleider en Hoofduitvoerder. Jij bent de spin in het web die er op doortastende en enthousiaste wijze voor zorgt dat jouw projectteam continu een optimale financiële balans op het project nastreeft.

Je stelt voor aanvang van de uitvoeringsfase, in afstemming met het projectteam, een project specifieke afrekenprocedure op en stemt deze af met de Opdrachtgever. Hierbij zorg je ervoor dat de te leveren input op een zo efficiënt mogelijke wijze aansluit bij de wensen en verwachtingen van de Opdrachtgever.

Je zorgt ervoor dat de benodigde input tijdig beschikbaar komt. Hiervoor zet je duidelijke acties uit richting verschillende projectteamleden en zoek je nadrukkelijk de samenwerking.

Je bent de aanjager bij het zoeken naar kansen om de financiële balans van het project te optimaliseren. Absoluut noodzakelijk hiervoor is dat je zeer regelmatig fysiek aanwezig bent op de bouwplaats.

Je kunt de Opdrachtgever een verhelderende en overtuigende toelichting geven over de ingediende facturen en zorgt ervoor dat alle bewijsdocumentatie, bij oplevering van het werk, netjes is gebundeld in een opleverdossier.

Wat is je profiel?
Wij zoeken bij voorkeur iemand met de volgende kennis en kwaliteiten:

  • MBO/HBO opleiding richting bouwkunde/ civiele techniek/ weg- en waterbouw;
  • Enkele jaren werkervaring, bij voorkeur in Duitsland of met Duitse projecten;
  • Beheersing van de Duitse taal, in woord en geschrift;
  • Kennis van Duitse contractvormen;
  • Ervaring met het afrekenproces binnen Duitse contractvormen;
  • Ervaring met EDV-berekeningen;
  • Ervaring met het werken met MS Project, MS Excel en AutoCAD;
  • Kernwaarden: deskundig, grensverleggend en betrokken.

Wat bieden wij jou?
Martens en Van Oord is een echt familiebedrijf waarin Mensen die het Maken zich thuis voelen. Je werk speelt zich af in een uitdagende omgeving. Daarvoor bieden wij je een marktconform salaris, diverse opleidingen t.a.v. het werken in Duitsland én uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, passend bij jouw achtergrond en ervaring.

Ben je geïnteresseerd?
Heb je interesse in deze functie én ben je woonachtig in Oost-Nederland en/of heb je er géén bezwaar tegen incidentele hotelovernachtingen in Duitsland? Solliciteer dan via onderstaande link.

Reacties van intermediairs worden niet in behandeling genomen.