Ben jij iemand die op doortastende en enthousiaste wijze de technische en organisatorische werkvoorbereiding voor onze projecten op kan pakken? En zit jouw talent in het bewaken van de projectvoortgang door middel van een nacalculatie, uitvoeringsplanning en de keuringsrapportages? Zo ja, lees dan verder wat Martens en Van Oord jou kan bieden.

Momenteel hebben wij een functie beschikbaar als:

Werkvoorbereider


Wie is Martens en Van Oord?

Sinds de start in 1986 heeft Martens en Van Oord zich ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf in de grond-, weg- en waterbouw, nationaal en internationaal. We zijn innovatief, divers en blinken uit op het land en in het water, of op de grens ertussen.

Martens en Van Oord is ook een bedrijf met lef. Waar anderen terugdeinzen, zien wij kansen. Onze kernwaarden “deskundig, grensverleggend en betrokken” worden bij onze activiteiten keer op keer bewezen.

Het is fijn samenwerken met professionals die hun vak verstaan, innovatief zijn, verantwoordelijkheid nemen en duurzaam opereren. Dát zijn de Mensen die het Maken. Dát is Martens en Van Oord.

Wat zijn je taken?

Als Werkvoorbereider bij Martens en Van Oord ben je de rechterhand van de Projectleider of Projectcoördinator. Samen met hen pak je op een enthousiaste en doortastende wijze de technische en organisatorische werkvoorbereiding voor onze projecten op.
Je stelt voor aanvang van de uitvoeringsfase de werkplannen, de projectplanning, keuringsplannen, verificatieplannen, verificatierapporten en de werkbegroting op. Dit in afstemming met het projectteam. Je zorgt voor de meest effectieve en efficiënte werkmethoden en geeft, indien nodig, advies over mogelijke alternatieven en optimalisaties.
Je toetst het werk aan de contractstukken, wetgeving op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu. Samen met leveranciers zorg jij ervoor dat diensten en producten goed en op tijd op de bouwplaats aanwezig zijn zodat het proces op de bouw ongestoord kan plaatsvinden.
Daarnaast stel je het projectdossier samen wat bestaat uit af- en opleverdossiers. Je bewaakt gedurende het project de projectvoortgang door middel van een nacalculatie en uitvoeringsplanning en keuringsrapportages.
Je zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is georganiseerd en draagt zorg voor informatievoorziening aan de Projectleider (en Projectcoördinator).

Wat is je profiel?

Je beschikt bij voorkeur over de volgende kennis en kwaliteiten:
• Afgeronde HBO opleiding richting bouwkunde/civiele techniek/weg- en waterbouw
• Minimaal 3 jaar werkervaring
• Je hebt kennis van RAW en UAV-GC
• Ervaring met het werken met MS Project, MS Excel en AutoCAD is een pre
• Je beschikt tenminste over de kernwaarden: deskundig, grensverleggend en betrokken

Wat bieden wij jou?

Martens en Van Oord is een echt familiebedrijf waarin Mensen die het Maken zich thuis voelen. Je werk speelt zich af in een uitdagende omgeving. Daarvoor bieden wij je een marktconform salaris met daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, passend bij jouw achtergrond en ervaring.

Ben je geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze functie? Solliciteer dan via onderstaande link.

Reacties van intermediairs worden niet in behandeling genomen.