Ben jij iemand die verantwoordelijkheid neemt voor het inventariseren van vergunningen die nodig zijn om een project te maken? En zit jouw talent in het aanvragen en zorgdragen voor het snel en effectief doorlopen van de benodigde processen? Zo ja, lees dan verder wat Martens en Van Oord jou kan bieden. 

Momenteel hebben wij een functie beschikbaar als:

Vergunningencoördinator


Wie is Martens en Van Oord?

Sinds de start in 1986 heeft Martens en Van Oord zich ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf in de grond-, weg- en waterbouw, nationaal en internationaal. We zijn innovatief, divers en blinken uit op het land en in het water, of op de grens ertussen.

Martens en Van Oord is ook een bedrijf met lef. Waar anderen terugdeinzen, zien wij kansen. Onze kernwaarden 'deskundig, grensverleggend en betrokken' worden bij onze activiteiten keer op keer bewezen.

Het is fijn samenwerken met professionals die hun vak verstaan, innovatief zijn, verantwoordelijkheid nemen en duurzaam opereren. Dát zijn de Mensen die het Maken, dát is Martens en Van Oord.

Wat zijn je taken?

Als Vergunningencoördinator bij Martens en Van Oord ben je verantwoordelijk voor het managen van het hele proces van activiteiten dat leidt tot alle vergunningen en milieuonderzoeken die nodig zijn om het project te realiseren. Je stelt plannen van aanpak op voor vergunningen en de te volgen procedures tijdens uitvoering. Je bent in staat het vergunningenmanagement te beheersen en monitoren. Samen met projectleiders en specialisten binnen het bedrijf zoek je naar oplossingen gericht op het realiseren van projecten. Je vormt het aanspreekpunt op gebied van vergunningen en procedures voor in- en externe klanten. Je werkt samen met collega's in multidisciplinaire projecten.

Tevens inventariseer je in tenders de benodigde vergunningaanvragen en adviseer je hierover de tendermanager of procesmanager.

Wat is je profiel?

Je beschikt bij voorkeur over de volgende kennis en kwaliteiten:

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding in een juridische richting
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in het werken met openbaar bestuur/publiek domein op het gebied van milieu/omgevingsrecht
  • Je hebt ervaring op het gebied van vergunningen en planologie
  • Je hebt juridische kennis en/of milieukundige achtergrond
  • Je hebt kennis van actuele wet- en regelgeving
  • Je hebt kennis van UAV-GC en systems engineering
  • Je beschikt tenminste over de volgende kernwaarden: deskundig, grensverleggend en betrokken
  • Tevens beschik je over de volgende competenties: klantgerichtheid, ondernemerschap, risicobewust, analytisch, creativiteit, accuraat, samenwerken, communiceren en besluitvaardigheid.

Wat bieden wij jou?

Martens en Van Oord is een echt familiebedrijf waarin Mensen die het Maken zich thuis voelen. Je werk speelt zich af in een uitdagende omgeving. Daarvoor bieden wij je een marktconform salaris met daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, passend bij jouw achtergrond en ervaring.

Ben je geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze functie? Solliciteer dan via onderstaande link.

Reacties van intermediairs worden niet in behandeling genomen.