Wil jij als stagiair aan de slag op een dijk project waarbij je terechtkomt in een klein en hecht projectteam?

 Stagiair uitvoering/werkvoorbereiding

Dit ga je doen
Als stagiair kom je te werken op het project ‘Deichsanierung Lüttingen-Wardt’ in de buurt van Xanten vlak over de grens met Nederland.

Martens en van Oord is hier in het najaar begonnen met de voorbereidende werkzaamheden om het 3,7 kilometer lange dijktracé te versterken. Dit wordt gedaan door de dijk af te graven en opnieuw op te bouwen. Een gedeelte van het vrijkomende materiaal zal hergebruikt kunnen worden, het resterende zal nieuw aangevoerd moeten worden. Tevens zal de dijk op een tracé teruggelegd worden, zodat de Rijn meer ruimte heeft om te stromen. In totaal zal er zo’n 1.5 miljoen kuub grond verzet worden, waarvan het meeste in de periode maart- oktober 2023.

Als stagiair krijg je de kans om ervaring op te doen in verschillende functies binnen dit project. Je bent werkzaam in zowel de werkvoorbereiding als in de uitvoering. Tevens heb je de mogelijkheid om met de maatvoerder mee te kijken bij het inmeten of bij het maken van drones opnames.

Dit ben jij
Je hebt affiniteit met de branche waarin wij in werken.

  • Je volgt een MBO of HBO opleiding in de richting van Civiele Techniek, Land- en watermanagement;
  • Per week ben je minimaal 4 dagen beschikbaar en bij voorkeur maart- oktober 2023.
  • Je kunt zowel zelfstandig, als in teamverband werken; 
  • In het bezit van rijbewijs B.

Dit is ons familiebedrijf
Martens en Van Oord is een echt familiebedrijf, waarin Mensen die het Maken zich thuis voelen. Jij maakt het verschil. Daarom zorgen we ervoor dat je lekker in je vel zit en dat je voldoende uitdagingen en ontwikkelmogelijkheden hebt. Onze ruim 220 medewerkers doen hun werk met veel plezier en zijn zeer betrokken bij de organisatie en bij elkaar. Net als in een echte familie kunnen we altijd op elkaar rekenen.

Dit bieden wij jou
Wij zorgen goed voor onze mensen en je komt terecht in een sfeervol familiebedrijf waarin iedereen elkaar kent en waardeert:

 • Bij een HBO stage een stagevergoeding van €550 euro per maand o.b.v. 40 uur;
 • Je ontvangt een bedrijfsauto;
 • Veel afwisseling tussen binnen en buiten werk, geen dag is hetzelfde!

Kom jij het bij ons maken?
Wij streven naar een inclusief en divers personeelsbestand. Iedereen is welkom om te reageren op deze vacature. Lijkt het jou wel wat, onderdeel zijn van de Mensen die het Maken? Solliciteer dan direct.

Heb je nog vragen over deze functie? Stel ze dan gerust aan Rianne Wolters, Adviseur HR. Je kunt haar bereiken via: 06 53247733.


Solliciteren op deze vacature

Deel deze vacature

Share Tweet LinkedIn