Ben jij de uitvoerder die graag de leiding neemt op de pontons bij onze waterbouwkundige projecten? Werk je graag grensverleggend en houd je van diversiteit in het type projecten in zowel binnen- als buitenland? Dan past de functie van uitvoerder bij Martens en Van Oord wellicht bij jou!

Uitvoerder

Dit ga je doen 
Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de gehele uitvoering van één of meerdere complexe “natte projecten” waar onze pontons, backhoes, splijtbakken en DOP-pompen worden ingezet. Jij organiseert, coördineert en bewaakt alle dagelijkse activiteiten op het ponton of het project en hebt hierbij veiligheid op nummer 1 staan. Jij zorgt dat alles volgens plan verloopt en indien nodig weet je te anticiperen.

Jij bent het aanspreekpunt voor de bemanning van het ponton, onze technische dienst, survey afdeling en materieelengineers en schakelt met onderaannemers, leveranciers, opdrachtgevers en het projectteam. Hierbij zorg jij dat alle werkzaamheden op een veilige, kwalitatieve en efficiënte manier worden uitgevoerd.

Dit zoeken wij
Bij Martens en Van Oord werken Mensen die het Maken. Mensen met passie, met kennis, met creativiteit. Om als bedrijf uit te blinken, hebben we getalenteerde mensen nodig. Mensen zoals jij.

Dat betekent dat jij:

 • Beschikt over een MBO/HBO opleiding richting civiele techniek of werktuigbouwkunde;
 • Flexibel bent en het niet erg vindt om enkele nachten in “de kost” te gaan;
 • Beheerst de Engelse en Duitse taal in voldoende mate;
 • Hebt enkele jaren werkervaring als uitvoerder, hoofduitvoerder of superintendent op baggerprojecten;
 • Bent zelfstandig en staat sterk in je schoenen;
 • Hebt ervaring met het werken met MS Office 365, MS Project en AutoCAD;
 • Hebt kennis van de relevante Veiligheids- en milieuvoorschriften.

Dit is ons familiebedrijf  
Als uitvoerder maak je deel uit van het projectteam dat zich focust op de “natte projecten”.  Deze kunnen doorgaans in heel Nederland liggen, maar ook in Noord-Duitsland, Denemarken of Engeland. Het komt regelmatig voor dat je voor korte periode in het buitenland verblijft.

Martens en Van Oord is een echt familiebedrijf, waarin Mensen die het Maken zich thuis voelen. Jij maakt het verschil. Daarom zorgen we ervoor dat je lekker in je vel zit en dat je voldoende uitdagingen en ontwikkelmogelijkheden hebt. Onze ruim 220 medewerkers doen hun werk met veel plezier en zijn zeer betrokken bij de organisatie en bij elkaar. Net als in een echte familie kunnen we altijd op elkaar rekenen.

Dit bieden wij jou
Wij zorgen goed voor onze mensen en je komt terecht in een sfeervol familiebedrijf waarin iedereen elkaar kent en waardeert:

 • Je krijgt een salaris dat aansluit op je achtergrond en werkervaring en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Je krijgt voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen;
 • Uiteraard ontvang je voor het werken in het buitenland of als je elders overnacht een extra vergoeding;
 • Onze fietsregeling maakt het uitkiezen van jouw nieuwe fiets heel eenvoudig én je krijgt korting op een sportlocatie bij jou in de buurt;
 • Je hebt de mogelijkheid om lid te worden van onze actieve personeelsvereniging;
 • Wij waarderen jouw vakmanschap en als de samenwerking goed verloopt, heten we je graag voor onbepaalde tijd welkom binnen ons familiebedrijf.

Kom jij het bij ons maken? 
Lijkt het jou wel wat, onderdeel zijn van de Mensen die het Maken? Solliciteer dan direct. 

Heb je nog vragen over deze functie? Stel ze dan gerust aan Rianne Wolters, Adviseur HR. Je kunt haar bereiken via: 06 53 24 77 33. 

Reacties van intermediairs nemen we niet in behandeling. 


Solliciteren op deze vacature

Deel deze vacature

Share Tweet LinkedIn