Traineeship

Wil jij de kans krijgen om in een korte periode kennis te maken met uiteenlopende aspecten van de grond-, weg- en waterbouw waarbij je verantwoordelijkheden krijgt en eigen ideeën kunt realiseren?
Zo ja, lees dan verder wat Martens en Van Oord jou kan bieden. Momenteel bieden wij een traineeship aan voor de duur van 1,5 jaar.

Wie is Martens en Van Oord?
Sinds de start in 1986 heeft Martens en Van Oord zich ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf in de grond-, weg- en waterbouw, nationaal en internationaal. We zijn innovatief, divers en blinken uit op het land en in het water, of op de grens ertussen.

Martens en Van Oord is ook een bedrijf met lef. Waar anderen terugdeinzen, zien wij kansen. Onze kernwaarden “deskundig, grensverleggend en betrokken” worden bij onze activiteiten keer op keer bewezen.

Het is fijn samenwerken met professionals die hun vak verstaan, innovatief zijn, verantwoordelijkheid nemen en duurzaam opereren. Dát zijn de mensen die het maken. Dát is Martens en Van Oord.

Wat ga je doen?
Vanuit jouw achtergrond, ervaring, persoonlijke ambitie en talent die je voor 3 periodes van 6 maanden inzet op meerdere afdelingen en/of projecten, zal je werkzaam zijn in meerdere processen zoals verwerving, voorbereiding en uitvoering.
Op basis van frequente evaluaties wordt er een passend traineeship ontwikkeld waarbij jouw talent ten volle wordt benut en je verder wordt ontwikkeld tot een vakbekwame professional.
Tijdens deze periodes heb je een vaste mentor en per disipline een coach. 

Wat is je profiel?
Je beschikt bij voorkeur over de volgende kennis en kwaliteiten:

  • Afgeronde HBO of WO opleiding in een technische richting (niet langer dan 1 jaar geleden afgerond)
  • Affiniteit met grond-, weg- en waterbouw en de ambitie je daar verder in te ontwikkelen
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pré
  • In het bezit van een rijbewijs
  • Bereidheid om te reizen
  • Je beschikt tenminste over de volgende competenties: deskundig, grensverleggend en betrokken

Wat bieden wij jou?
Martens en Van Oord is een echt familiebedrijf waarin Mensen die het Maken zich thuis voelen. Jouw loopbaan staat voorop; Je ontvangt begeleiding en diverse ontwikkelingsmogelijkheden om zo jouw carrière vorm te geven. We bieden je een marktconform salaris met daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij goed functioneren bieden wij de mogelijkheid na afloop van het traineeship door te stromen naar een functie die aansluit bij jouw ambitie en ontwikkeling.

Ben je geïnteresseerd?
Heb je interesse in deze functie? Solliciteer dan via onderstaande link! 

Reacties van intermediairs worden niet in behandeling genomen.