Haal jij binnen de werkvoorbereiding de meeste energie uit het bezig zijn met werkwijzen en de techniek? Dan is de functie van technisch werkvoorbereider bij Martens en Van Oord misschien iets voor jou!

Technische Werkvoorbereider
Dit ga je doen

Als technisch werkvoorbereider ben je voornamelijk bezig met het uitdenken van maatwerkoplossingen t.a.v. werkmethodes, grondbalans, inkoop en de werkbegroting. Hierbij hebben effectiviteit en efficiëntie altijd jouw aandacht. Je onderzoekt mogelijke alternatieven en optimalisaties. Veder stel je voor aanvang van de uitvoeringsfase de werkplannen, projectplanning en keuringsplannen op.

Binnen jouw rol zal de technische kant het zwaartepunt zijn, echter komen er ook andere aspecten aan bod zoals:

  • Het bewaken van de projectvoortgang door middel van een nacalculatie, voortgangsplanning en keuringsrapportages;
  • Het toetsen/ verifiëren van het werk aan de contractstukken, wetgeving op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu;
  • Opstellen van meerwerk;
  • Zorgdragen voor een up-to-date projectdossier (incl. Af- en Opleverdossiers);
    Goede informatievoorziening aan de Projectleider (en Projectcoördinator).

Dit zoeken wij
Bij Martens en Van Oord werken de Mensen die het Maken. Mensen met passie, met kennis, met creativiteit. Mensen die onze geavanceerde machines en materieel inzetten om elke dag weer nét iets slimmer en innovatiever te werken. Om als bedrijf uit te blinken, hebben we getalenteerde mensen nodig. Mensen zoals jij.

Dit ben jij:

  • Je hebt een relevante mbo/hbo-opleiding afgerond, zoals Bouwkunde, Civiele techniek of Grond-weg- en waterbouw.
  • Je hebt enkele jaren werkervaring als werkvoorbereider;
  • Je hebt kennis van RAW en UAV-GC;
  • Je bent helemaal thuis in MS Projects, MS Excel en AutoCAD.

Dit is ons familiebedrijf
Als technisch werkvoorbereider maak je deel uit van het team ‘Werkvoorbereiding’. Dit team staat onder leiding van de teamleider Werkvoorbereiding en bestaat uit alle (assistent) werkvoorbereiders en projectcoördinatoren van ons bedrijf. Dagelijkse operationele aansturing krijg je vanuit de Projectleider, de teamleider Werkvoorbereiding zal je sparringpartner zijn als het om je ontwikkeling gaat

Martens en Van Oord is een echt familiebedrijf, waarin de Mensen die het Maken zich thuis voelen. Jij maakt het verschil. Daarom zorgen we ervoor dat je lekker in je vel zit en dat je voldoende uitdagingen en ontwikkelmogelijkheden hebt. Onze ruim 220 medewerkers doen hun werk met veel plezier en zijn zeer betrokken bij de organisatie en bij elkaar. Net als in een echte familie kunnen we altijd op elkaar rekenen.

Dit bieden wij jou
We zorgen goed voor onze mensen. Je krijgt een salaris dat aansluit bij je achtergrond en je werkervaring en we bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast kun je jezelf verder ontwikkelen door trainingen en cursussen te volgen. En werk je voor een project in het buitenland? Dan ontvang je daarvoor een extra vergoeding.

Kom jij het bij ons maken?
Lijkt het jou wel wat, onderdeel zijn van de Mensen die het Maken? Solliciteer dan direct.

Heb je nog vragen over deze functie? Stel ze dan gerust aan Rianne Wolters, Adviseur HR. Je kunt haar bereiken via: 06- 53247733 of stel je vraag via de mail: personeelszaken@mvogroep.nl

Reacties van intermediairs nemen we niet in behandeling.