Ben jij iemand die samen met je team de afdeling verder brengt? Werk je graag in een technische omgeving? Dan is de functie van Teamleider Planning bij Martens en Van Oord misschien iets voor jou! 

Teamleider Planning 

Dit ga je doen 
Als Teamleider planning ga je aan de slag met de dagelijkse aansturing van de afdeling Planning. Deze afdeling is verantwoordelijk voor de tijdige inzet van inhuur en verhuur van materieel en personeel voor de uitvoering van grond-weg-en waterbouw projecten. Dit doet men zowel voor eigen projecten als ook voor externe klanten.  

Vanuit jouw expertise en kunde heb je alle ruimte om verbeterslagen te maken in het planningsproces. Vanuit jouw rol creëer je draagvlak bij je medewerkers en coach -en stimuleer je ze waar nodig om samen deze optimalisatie te realiseren.   

Ook dit ga je doen: 

 • Je bent verantwoordelijk voor het resultaat van de afdeling;  
 • Het vertalen van strategische doelen naar afdelingsdoelen;  
 • Het opbouwen en onderhouden van het netwerk van externe inhuur van materieel en personeel; 
 • Het borgen van het kwaliteitsniveau van het personeel door middel van het vaststellen van opleidingen en trainingen.  

Dit zoeken wij 
Bij Martens en Van Oord werken Mensen die het Maken. Mensen met passie, met kennis, met creativiteit. Mensen die onze geavanceerde machines en ons materieel inzetten om elke dag weer nét iets slimmer en innovatiever te werken. Om als bedrijf uit te blinken, hebben we getalenteerde mensen nodig. Mensen zoals jij. 

Dit ben jij: 

 • Je hebt een aantal jaar relevante werkervaring bij voorkeur in de GWW en/of transport sector; 
 • Je beschikt over HBO werk-denk niveau; 
 • Afgeronde opleiding in de richting van logistiek, bedrijfskunde of commerciële economie;  
 • Affiniteit met techniek en commercie dient aantoonbaar te zijn; 

Dit is ons familiebedrijf  
Als Teamleider Planning geef je leiding aan vier planners, twee administratief medewerkers en ben je eindverantwoordelijk voor de chauffeurs en machinisten. Als standplaats heb je de vestiging in Oosterhout.  

Martens en Van Oord is een echt familiebedrijf, waarin Mensen die het Maken zich thuis voelen. Jij maakt het verschil. Daarom zorgen we ervoor dat je lekker in je vel zit en dat je voldoende uitdagingen en ontwikkelmogelijkheden hebt. Onze ruim 220 medewerkers doen hun werk met veel plezier en zijn zeer betrokken bij de organisatie en bij elkaar. Net als in een echte familie kunnen we altijd op elkaar rekenen. 

Dit bieden wij jou 
Wij zorgen goed voor onze mensen en je komt terecht in een sfeervol familiebedrijf waarin iedereen elkaar kent en waardeert: 

 • Je krijgt een salaris dat aansluit op je achtergrond en werkervaring en goede secundaire arbeidsvoorwaarden; 
 • Je krijgt voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen;  
 • Onze fietsregeling maakt het uitkiezen van jouw nieuwe fiets heel eenvoudig én je krijgt korting op een sportlocatie bij jou in de buurt;   
 • Je hebt de mogelijkheid om lid te worden van onze actieve personeelsvereniging; 
 • Wij waarderen jouw vakmanschap en als de samenwerking goed verloopt, heten we je graag voor onbepaalde tijd welkom binnen ons familiebedrijf.  

Kom jij het bij ons maken? 
Lijkt het jou wel wat, onderdeel zijn van de Mensen die het Maken? Solliciteer dan direct. 

Heb je nog vragen over deze functie? Stel ze dan gerust aan Michiel van der Heijden, Manager HR. Je kunt hem bereiken via: +31 (0)162 47 47 71. 

Reacties van intermediairs nemen we niet in behandeling.