Surveyor

Ben jij iemand die verantwoordelijkheid neemt voor de hydrografische metingen op een project? En zit jouw talent in analyseren, samenwerken en conceptueel denken? Zo ja, lees dan verder wat Martens en Van Oord jou kan bieden.

Momenteel hebben wij een functie beschikbaar als:

Surveyor

Wie is Martens en Van Oord?

Sinds de start in 1986 heeft Martens en Van Oord zich ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf in de grond-, weg- en waterbouw, nationaal en internationaal. We zijn innovatief, divers en blinken uit op het land en in het water, of op de grens ertussen.

Martens en Van Oord is ook een bedrijf met lef. Waar anderen terugdeinzen, zien wij kansen. Onze kernwaarden “deskundig, grensverleggend en betrokken” worden bij onze activiteiten keer op keer bewezen.

Het is fijn samenwerken met professionals die hun vak verstaan, innovatief zijn, verantwoordelijkheid nemen en duurzaam opereren. Dát zijn de Mensen die het Maken, dát is Martens en Van Oord.

Wat zijn je taken?

Als Surveyor bij Martens en Van Oord word je ingezet voor hydrografische metingen op een project. Je verzamelt gegevens van de diepte en de samenstelling van de bodem en je maakt aan de hand van die gegevens rapportages. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het vastleggen en overdragen van de meest essentiële meetgegevens aan de Uitvoerder en/of 3D Ontwerper.
Je houdt de kalibratiestatus bij en verricht dagelijks onderhoud aan het meetapparatuur. Je controleert de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van de uitgevoerde metingen en ontwerpen. Daarnaast toon je de gestelde max/in tolerantie van de gestelde eisen aan, aan de hand van een dwarsprofiel of vlekkenkaart. Je werkt samen met de werkvoorbereider aan faseringen en werkmethodes en je levert PDS2000 support waar nodig. 

Wat is je profiel?

Je beschikt bij voorkeur over de volgende kennis en kwaliteiten:
• Je hebt een opleiding afgerond richting MBO/HBO Hydrografie
• Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie
• Je hebt kennis van survey- en GPS technieken
• Je hebt kennis van diverse softwarepakken PDS2000 en Civil 3D
• Je beschikt tenminste over de volgende kernwaarden: deskundig,
grensverleggend en betrokken
• Tevens beschik je over de volgende competenties: flexibiliteit, ondernemerschap, risicobewust, creativiteit, accuraat en betrouwbaarheid

Wat bieden wij jou?

Martens en Van Oord is een echt familiebedrijf waarin Mensen die het Maken zich thuis voelen. Je werk speelt zich af in een uitdagende omgeving. Daarvoor bieden wij je een marktconform salaris met daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, passend bij jouw achtergrond en ervaring.

Ben je geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze functie? Solliciteer dan via onderstaande link.

Reacties van intermediairs worden niet in behandeling genomen.