Wil jij alvast relevante werkervaring opdoen in de uitvoering? En zoek je een uitdagende en leerzame stageplaats waarbij je de kans krijgt jezelf verder te ontwikkelen? Zo ja lees dan verder wat Martens en Van Oord jou kan bieden.

Momenteel is Martens en Van Oord op zoek naar een:
Stagiair Uitvoerder

Wie is Martens en Van Oord?

Sinds de start in 1986 heeft Martens en Van Oord zich ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf in de grond-, weg- en waterbouw, nationaal en internationaal. We zijn innovatief, divers en blinken uit op het land en in het water, of op de grens ertussen.

Martens en Van Oord is ook een bedrijf met lef. Waar anderen terugdeinzen, zien wij kansen. Onze kernwaarden “deskundig, grensverleggend en betrokken” worden bij onze activiteiten keer op keer bewezen.

Het is fijn samenwerken met professionals die hun vak verstaan, innovatief zijn, verantwoordelijkheid nemen en duurzaam opereren. Dát zijn de mensen die het maken. Dát is Martens en Van Oord.

Wat ga je doen?

Afhankelijk van jouw interesse en ambitie wordt je ingezet op een van onze projecten in Nederland of op ons kantoor te Oosterhout (nb). In het geval dat je op een van onze projecten gaat werken, wordt je de rechterhand van de uitvoerder en krijg je zicht op de volledige scope van een project in uitvoering. Wanneer je interesse meer ligt in voorbereidende en ondersteunde processen is het ook mogelijk om op het tender- en projectbureau werkzaamheden te verrichten. Hierbij valt te denken aan tendermanagement, procesmanagement, engineering etc.


Wat is je profiel?

Je beschikt bij voorkeur over de volgende kennis en kwaliteiten:

  • Je volgt de opleiding Civiele Techniek op MBO of HBO niveau
  • Per week ben je minimaal 4 dagen beschikbaar voor minimaal 5 maanden
  • Affiniteit met de branche waarin Martens en Van Oord actief is
  • Je kunt zowel zelfstandig, als in teamverband werken
  • In het bezit van rijbewijs B
  • Je beschikt tenminste over de volgende competenties: deskundig, grensverleggend en betrokken

Wat bieden wij jou?

Martens en Van Oord is een echt familiebedrijf waarin de Mensen die het Maken zich thuis voelen. Wij vinden het belangrijk dat medewerkers zich blijven ontwikkelen, dat geldt ook voor de stagiaires. Je wordt bij verschillende werkzaamheden en besprekingen betrokken en we gaan er vanuit op deze wijze ook iets van jou te leren. Daarnaast bieden wij een stagevergoeding van €550,- (HBO, 40 uur).

Ben je geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze stage? Solliciteer dan via onderstaande link.

Reacties van intermediairs worden niet in behandeling genomen.