Stagiair Maatvoerder

Wil jij meet- en uitzetwerkzaamheden uitvoeren voor onze projecten in Nederland en ook daarbuiten? Zo ja, lees dan verder wat Martens en Van Oord jou kan bieden. Momenteel zijn wij op zoek naar een Stagiair(e) Maatvoerder.

Wie is Martens en Van Oord?
Sinds de start in 1986 heeft Martens en Van Oord zich ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf in de grond-, weg- en waterbouw, nationaal en internationaal. We zijn innovatief, divers en blinken uit op het land en in het water, of op de grens tussen die twee.
Martens en Van Oord is ook een bedrijf met lef. Waar anderen terugdeinzen, zien wij kansen. Onze kernwaarden “deskundig, grensverleggend en betrokken” worden bij onze activiteiten keer op keer bewezen.
Het is fijn samenwerken met professionals die hun vak verstaan, innovatief zijn, verantwoordelijkheid nemen en duurzaam opereren. Dát zijn de Mensen die het Maken. Dát is Martens en Van Oord.

Wat zijn je taken?
Als Stagiair Maatvoerder bij Martens en Van Oord voer je diverse meet- en uitzetwerkzaamheden uit op verschillende bouwkundige projecten. Je houdt je bezig met het maken van Autocad tekeningen, inpassen van constructie- tekeningen, inlezen van metingen, voorbereiden van gegevens voor uitzetgegevens buiten en machinemodellen voor machinebesturing. Je bent werkzaam voor de maatvoering (horizontale en/of verticale inmetingen) van grondwerk, palenplan, funderingen, stramienlijn. Daarnaast verwerk je de inmeetgegevens. Je wordt aangestuurd door je stagebegeleider.

Wat is je profiel?
Je beschikt bij voorkeur over de volgende kennis en kwaliteiten:
• MBO-opleiding op het gebied van Landmeten en/of Civiele techniek
• Je hebt affiniteit met (of wilt kennis opdoen op het gebied van):
o Het gebruik van landmeetkundige apparatuur
o Civil3D en /of Microstation V8i
o Trimble machinebesturing

Wat bieden wij jou?
Martens en Van Oord is een echt familiebedrijf waarin Mensen die het Maken zich thuis voelen. Je werk speelt zich af in een uitdagende en internationale omgeving. Daarvoor bieden wij je een stagevergoeding van €400,- (40 uur).

Ben je geïnteresseerd?
Heb je interesse in deze stage? Solliciteer dan via onderstaande link.


Past deze stage niet bij jou, maar ken je iemand die in het geschetste profiel past en toe is aan deze uitdagende stage? Stuur deze vacature dan door.


- Reacties van intermediairs worden niet in behandeling genomen -