Stagiair Constructie Bankwerker

Ben jij iemand die energie haalt uit het lassen van diverse materialen? En zit jouw talent in accuraat zijn en samenwerken? Zo ja, lees dan verder wat Martens en Van Oord jou kan bieden.

Wie is Martens en Van Oord?

Sinds de start in 1986 heeft Martens en Van Oord zich ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf in de grond-, weg- en waterbouw, nationaal en internationaal. We zijn innovatief, divers en blinken uit op het land en in het water, of op de grens ertussen.

Martens en Van Oord is ook een bedrijf met lef. Waar anderen terugdeinzen, zien wij kansen. Onze kernwaarden “deskundig, grensverleggend en betrokken” worden bij onze activiteiten keer op keer bewezen.

Het is fijn samenwerken met professionals die hun vak verstaan, innovatief zijn, verantwoordelijkheid nemen en duurzaam opereren. Dát zijn de Mensen die het Maken. Dát is Martens en Van Oord.

Wat zijn je taken?

Als Stagiair Constructie Bankwerker bij Martens en Van Oord leer je verantwoordelijk te zijn voor het repareren/reviseren van uitrustingsstukken die gebruikt worden in het grondverzet. Je last MIG/MAG met diverse materialen zoals staal-aluminium. Hierin word je begeleid door je stagebegeleider. Je werkt met machines, handgereedschap, hef- en hijsmiddelen. Ook zie je toe op de veiligheid van je eigen en andermans werkplek.

Wat is je profiel?

  • Je volgt een MBO opleiding richting Constructiewerker
  • Je hebt interesse in constructiewerk en hydrauliek
  • Je bent in het bezit van het certificaat Basisveiligheid VCA of bent bereid dit te halen
  • Je beschikt tenminste over de kernwaarden: deskundig, grensverleggend en betrokken

Wat bieden wij jou?

Martens en Van Oord is een echt familiebedrijf waarin Mensen die het Maken zich thuis voelen. Je werk speelt zich af in een uitdagende omgeving. We bieden je een stagevergoeding van €400,- (40 uur).

Ben je geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze functie? Solliciteer dan via onderstaande link.

Reacties van intermediairs worden niet in behandeling genomen.