Ben jij goed in het adviseren en begeleiden van de handel, afzet, de toepassing en het verwerken van (primaire en secundaire) bouw- grondstoffen en vindt je de vraag achter de vraag uitdagend? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Momenteel hebben wij een functie beschikbaar als: 
Specialist Bodem en Milieu

Wie is Martens en Van Oord?
Sinds de start in 1986 heeft Martens en Van Oord zich ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf in de grond-, weg- en waterbouw, nationaal en internationaal. We zijn innovatief, divers en blinken uit op het land en in het water, of op de grens ertussen.
Martens en Van Oord is ook een bedrijf met lef. Waar anderen terugdeinzen, zien wij kansen. Onze kernwaarden “deskundig, grensverleggend en betrokken” worden bij onze activiteiten keer op keer bewezen.
Het is fijn samenwerken met professionals die hun vak verstaan, innovatief zijn, verantwoordelijkheid nemen en duurzaam opereren. Dát zijn de mensen die het maken. Dát is Martens en Van Oord.

Wat zijn je taken?
Als Specialist Bodem & Milieu bij Martens en Van Oord ondersteun je (gevraagd en ongevraagd) directie/ MT, tenderteams, en projectteams ten aanzien van toepassingen van primaire en secundaire bouw- en of grondstoffen, sanering en knoopt werken milieukundig aan elkaar. Je denkt in oplossingen en overziet in een vroeg stadium het gehele project. Je bent gedurende de gehele looptijd bij een project betrokken. Je bent specialist en verantwoordelijk voor de inhoud, interpretatie en praktische vertaling van diverse soorten (bodem)onderzoeken en het voorbereiden van (aanvullende) (sanerings)onderzoeken en -plannen. Het evalueren hiervan behoort ook tot je takenpakket. Verder stel je offertes op, coördineert veld- en laboratoriumwerk en verzorgt de rapportages.

Tijdens tenders en uitvoering ben je verantwoordelijk voor het inzien van risico’s en kansen t.a.v. milieu en grondstromen.

Wat is je profiel?
Je beschikt bij voorkeur over de volgende kennis en kwaliteiten:

  • Afgeronde HBO opleiding richting Milieutechniek.
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in GWW sector als grondstromen coördinator/ acceptant of gelijkwaardig of:
  • Minimaal 5 jaar werkervaring bij een adviesbureau op complexe onderzoeken irt GWW-projecten.
  • Kennis van: bodemkwaliteit, Wet bodembescherming, verschillende onderzoeknormen en protocollen.
  • Afgeronde cursus asbestherkenning
  • Afgeronde cursus DLP

Wat bieden wij jou?
Martens en Van Oord is een echt familiebedrijf waarin Mensen die het Maken zich thuis voelen. Je werk speelt zich af in een uitdagende omgeving. Daarvoor bieden wij je een marktconform salaris met daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, passend bij jouw achtergrond en ervaring. 

Ben je geïnteresseerd?
Heb je interesse in deze functie? Solliciteer dan via onderstaande link.

Reacties van intermediairs worden niet in behandeling genomen.