Heb jij oog voor detail en ben jij secuur in project administratieve werkzaamheden? Spreek je vloeiend Duits en werk je graag in een technische omgeving? Dan is de functie van Projectondersteuner bij Martens en Van Oord misschien iets voor jou!

Projectondersteuner

Dit ga je doen

Als projectondersteuner zorg jij er met jouw kennis van de Duitse regelgeving voor dat het Duitse projectteam wordt ontzorgd op administratief en secretarieel vlak. Je ondersteunt het projectteam op locatie bij de dagelijkse werkzaamheden zoals het inplannen van vergaderingen en het verwerken van post voor onze kantoren in Emmerich (D) en Andelst. Tevens speel je een belangrijke rol in de projectadministratie. Tevens ondersteun je bij de personeelsregistratie bijvoorbeeld door het aanmelden van personeel bij Duitse douane.

Ook dit ga je als projectondersteuner doen:

  • Je zorgt voor het beschikbaar stellen van juiste en betrouwbare financiële projectinformatie;
  • Je houdt meer-en minder werk van het project bij;
  • Je richt de werkbegrotingen in en houdt correcties bij, je stelt facturen op, je maakt opdrachtbonnen en beheert specifieke inkoop contracten.

Dit zoeken wij

Bij Martens en Van Oord werken Mensen die het Maken. Mensen met passie, met kennis, met creativiteit. Mensen die onze geavanceerde machines en ons materieel inzetten om elke dag weer nét iets slimmer en innovatiever te werken. Om als bedrijf uit te blinken, hebben we getalenteerde mensen nodig. Mensen zoals jij.

Dit ben jij:

  • Je hebt een MBO +. administratieve en/of secretariële opleiding gevolgd;
  • Duits is je moedertaal of beheerst deze taal uitstekend;
  • Je beheerst goed de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je woont in (of vlakbij) Duitsland;
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als administratief en/of secretarieel medewerker.

Dit is ons familiebedrijf

Als projectondersteuner ben je onderdeel van het team controlling. Je wordt aangestuurd door de Business controller en je maakt deel uit van het projectteam op locatie, onder andere het Duitse project Oraniendeich in Kleve. Binnen het projectteam word je dagelijks aangestuurd door de projectleider.

Martens en Van Oord is een echt familiebedrijf, waarin Mensen die het Maken zich thuis voelen. Jij maakt het verschil. Daarom zorgen we ervoor dat je lekker in je vel zit en dat je voldoende uitdagingen en ontwikkelmogelijkheden hebt. Onze ruim 220 medewerkers doen hun werk met veel plezier en zijn zeer betrokken bij de organisatie en bij elkaar. Net als in een echte familie kunnen we altijd op elkaar rekenen.

Dit bieden wij jou

We zorgen goed voor onze mensen. Je krijgt een salaris dat aansluit bij je achtergrond en je werkervaring en we bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast kun je jezelf verder ontwikkelen door trainingen en cursussen te volgen.

 

Kom jij het bij ons maken?

Lijkt het jou wel wat, onderdeel zijn van de Mensen die het Maken? Solliciteer dan direct.

Heb je nog vragen over deze functie? Stel ze dan gerust aan Rianne Wolters, Adviseur HR. Je kunt haar bereiken via: 06 53 24 77 33.

Reacties van intermediairs nemen we niet in behandeling.