Ben jij iemand die op doortastende en enthousiaste wijze de technische en organisatorische werkvoorbereiding voor onze projecten op kan pakken? En zit jouw talent in het bewaken van de projectvoortgang door middel van een uitvoeringsplanning, het tijdig inkopen van producten en diensten én het altijd kunnen beschikken over een up-to-date projectadministratie? Zo ja, lees dan verder wat Martens en Van Oord jou kan bieden.

Wegens uitbreiding van onze Duitse projecten hebben wij een functie beschikbaar als:

Projectcoördinator/ Werkvoorbereider Duitsland (“Techniker”)

Wie is Martens en Van Oord?
Sinds de start in 1986 heeft Martens en Van Oord zich ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf in de grond-, weg- en waterbouw, nationaal en internationaal. We zijn innovatief, divers en blinken uit op het land en in het water, of op de grens ertussen.

Martens en Van Oord is ook een bedrijf met lef. Waar anderen terugdeinzen, zien wij kansen. Onze kernwaarden “deskundig, grensverleggend en betrokken” worden bij onze activiteiten keer op keer bewezen.

Het is fijn samenwerken met professionals die hun vak verstaan, innovatief zijn, verantwoordelijkheid nemen en duurzaam opereren. Dát zijn de Mensen die het Maken. Dát is Martens en Van Oord.

Wat zijn je taken:
Als Werkvoorbereider op de Duitse projecten (in het grensgebied Duitsland-Nederland) van Martens en Van Oord ben je de rechterhand van de Projectleider en Hoofduitvoerder. Samen met hen pak je op een enthousiaste en doortastende wijze de technische en organisatorische werkvoorbereiding voor onze projecten op. 
Je stelt voor aanvang van de uitvoeringsfase de projectplanning, project-/ werkplannen, grondbalans en werkbegroting op. Dit in afstemming met het projectteam. Indien nodig geeft je advies over maatwerkoplossingen t.a.v. werkmethoden. Hierbij zorg je ook voor effectiviteit en efficiëntie, je onderzoekt mogelijke alternatieven en optimalisaties. 
Je toetst het werk aan de contractstukken, wetgeving op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu. Wanneer nodig maak je (in afstemming met de projectleider/ het projectteam) meerwerkopstellingen.
Je neemt deel aan de coördinatie van onderaannemers, samen met leveranciers zorg jij ervoor dat diensten en producten goed en op tijd op de bouwplaats aanwezig zijn zodat het proces op de bouw ongestoord kan plaatsvinden.
Je bewaakt gedurende het project de projectvoortgang door middel van een nacalculatie en uitvoeringsplanning.
Je zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is georganiseerd en draagt zorg voor een up-to-date projectadministratie, inclusief informatievoorziening aan de Projectleider (en Hoofduitvoerder).

Wat is je profiel?
Wij zoeken bij voorkeur iemand met de volgende kennis en kwaliteiten:

  • MBO/HBO opleiding richting bouwkunde/ civiele techniek/ weg- en waterbouw;
  • Enkele jaren werkervaring, bij voorkeur in Duitsland of met Duitse projecten;
  • Beheersing van de Duitse taal, in woord en geschrift;
  • Kennis van Duitse contractvormen;
  • Ervaring met het werken met MS Project, MS Excel en AutoCAD;
  • Kernwaarden: deskundig, grensverleggend en betrokken.

Wat bieden wij jou?
Martens en Van Oord is een echt familiebedrijf waarin Mensen die het Maken zich thuis voelen. Je werk speelt zich af in een uitdagende omgeving. Daarvoor bieden wij je een marktconform salaris, diverse opleidingen t.a.v. het werken in Duitsland én uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, passend bij jouw achtergrond en ervaring.

Ben je geïnteresseerd?
Heb je interesse in deze functie én ben je woonachtig in Oost-Nederland en/of heb je er géén bezwaar tegen incidentele hotelovernachtingen in Duitsland? Solliciteer dan via onderstaande link.

Reacties van intermediairs worden niet in behandeling genomen.