Sta jij aan het begin van je carrière en wil jij jezelf ontwikkelen tot een financial binnen een projectorganisatie? Dan is de functie van (aankomend) Projectcontroller bij Martens en Van Oord misschien iets voor jou!

(aankomend) Projectcontroller

Dit ga je doen
Als (aankomend) Projectcontroller ga je aan de slag om de financiële voortgang van uitvoeringsprojecten van Martens en Van Oord inzichtelijk te maken en te monitoren.

Aanvankelijk start je zelfstandig met de kleinere, kortlopende projecten en werk je veelal samen met je collega-projectcontrollers. Naar mate je ervaring toeneemt ga je de grotere, complexere projecten steeds meer zelf oppakken.

Je speelt een belangrijke rol bij het zorgdragen voor een volledige, tijdige en juiste (project)administratie alsmede voor de informatievoorziening ten behoeve van de projectsturing.

Jouw taken zullen zijn:

  • Opstellen en tijdig verstrekken van betrouwbare gevraagde financiële projectinformatie en bewakingsoverzichten, waaronder de periodieke projectrapportages aan het management;
  • Tussentijds signaleren van afwijkingen, beheersing van kansen en risico’s, en bewaking van de liquiditeit;
  • Projectteamlid: financieel sparringpartner + aanspreekpunt voor de projectleiders, werkvoorbereiders en uitvoerders van jouw projecten;
  • Bewaken van juiste en tijdige kostenregistratie zoals inkoopfacturen, bonnen, interne boekingen etc.
  • Opstellen en versturen van de verkoopfacturen en bewaking van tijdige betaling door de klant;

Dit zoeken wij
Bij Martens en Van Oord werken Mensen die het Maken. Mensen met passie, met kennis, met creativiteit. Mensen die onze geavanceerde machines en ons materieel inzetten om elke dag weer nét iets slimmer en innovatiever te werken. Om als bedrijf uit te blinken, hebben we getalenteerde mensen nodig. Mensen zoals jij.

Dit ben jij:

  • Je wilt jezelf ontwikkelen tot een ervaren Projectcontroller;
  • Nieuwsgierig, grensverleggend, betrokken
  • Je hebt een afgeronde financiële HBO opleiding;
  • Kennis en ervaring van MS Excel.

Dit is ons familiebedrijf
Als (aankomend) Projectcontroller maak je deel uit van de afdeling Finance en je standplaats is het kantoor Oosterhout. Daarnaast zul je regelmatig op de projectlocaties van jouw projecten werkzaam zijn.

Martens en Van Oord is een echt familiebedrijf, waarin Mensen die het Maken zich thuis voelen. Jij maakt het verschil. Daarom zorgen we ervoor dat je lekker in je vel zit en dat je voldoende uitdagingen en ontwikkelmogelijkheden hebt. Onze ruim 220 medewerkers doen hun werk met veel plezier en zijn zeer betrokken bij de organisatie en bij elkaar. Net als in een echte familie kunnen we altijd op elkaar rekenen.

Dit bieden wij jou
We zorgen goed voor onze mensen. Je krijgt een salaris dat aansluit bij je achtergrond en je werkervaring en we bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast kun je jezelf verder ontwikkelen door trainingen en cursussen te volgen.

Kom jij het bij ons maken?
Lijkt het jou wel wat, onderdeel zijn van de Mensen die het Maken? Solliciteer dan direct.

Heb je nog vragen over deze functie? Stel ze dan gerust aan Rianne Wolters, Adviseur HR. Je kunt haar bereiken via: +31 (0)162 47 47 73.