Krijg jij energie van toonaangevende internationale projecten waarvan je de financiƫle voortgang bewaakt? Vind je het leuk om te analyseren, adviseren, overtuigen binnen een technische omgeving? Dan is de functie van Projectcontroller bij Martens en Van Oord misschien wel iets voor jou!

Projectcontroller 

Dit ga je doen
Als Projectcontroller sta je midden in de projecten en draag jij rechtstreeks bij aan het resultaat. Je bent verantwoordelijk voor het inzichtelijk maken en het monitoren van de financiële voortgang van onze binnenlandse en buitenlandse projecten. Dit zijn voornamelijk projecten in Duitsland. Door jouw kritische blik op financiële processen ben jij een goede sparringspartner voor het projectteam.

Daarnaast ga je aan de slag met:

 • Het opstellen van een plan van aanpak voor de control van het onderhanden werk;
 • Het opstellen van kwalitatieve en kwantitatieve rapportages;
 • Toezien op de bewaking en borging van financiële contractvoorwaarden en condities in samenspraak met de verantwoordelijke Projectleider;
 • Het managen van procesrisico’s en je neemt zowel gevraagd als ongevraagd een rol in het auditproces;
 • Het bewaken van de financiële control van het onderhanden werk door middel van facturatie en debiteurenbeheer.

Dit zoeken wij
Bij Martens en Van Oord werken Mensen die het Maken. Mensen met passie, met kennis, met creativiteit. Het maakt ons niet uit of je wel of geen afstand tot de arbeidsmarkt hebt. Want om als bedrijf uit te blinken, hebben we getalenteerde mensen nodig. Mensen zoals jij.

Dit ben jij:

 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding, bij voorkeur in de richting van Bedrijfseconomie;
 • Je hebt 5 jaar werkervaring op het gebied van project- en risicomanagement;
 • Je beheerst de Nederlandse, Engelse en Duitse taal;
 • Je bent bereid om regelmatig aanwezig te zijn op projecten in Duitsland;
 • Je herkent je in onze kernwaarden: deskundig, grensverleggend en betrokken;
 • Je bent een teamspeler, risicobewust, analytisch en resultaatgericht.

Dit is ons familiebedrijf
Als Projectcontroller werk je zowel op de vestiging in Oosterhout als op de projectlocatie. Naast dat je samenwerkt met het projectteam, zoek je ook de samenwerking op met andere collega's van de afdeling Finance.

Martens en Van Oord is een echt familiebedrijf, waarin Mensen die het Maken zich thuis voelen. Jij maakt het verschil. Daarom zorgen we ervoor dat je lekker in je vel zit en dat je voldoende uitdagingen en ontwikkelmogelijkheden hebt. Onze ruim 220 medewerkers doen hun werk met veel plezier en zijn zeer betrokken bij de organisatie en bij elkaar. Net als in een echte familie kunnen we altijd op elkaar rekenen.

Dit bieden wij jou
Wij zorgen goed voor onze mensen en je komt terecht in een sfeervol familiebedrijf waarin iedereen elkaar kent en waardeert:

 • Je krijgt een salaris dat aansluit op je achtergrond en werkervaring en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Je krijgt voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen;
 • Onze fietsregeling maakt het uitkiezen van jouw nieuwe fiets heel eenvoudig én je krijgt korting op een sportlocatie bij jou in de buurt;
 • Je hebt de mogelijkheid om lid te worden van onze actieve personeelsvereniging;
 • Wij waarderen jouw vakmanschap en als de samenwerking goed verloopt, heten we je graag voor onbepaalde tijd welkom binnen ons familiebedrijf.

Kom jij het bij ons maken?
Wij streven naar een inclusief en divers personeelsbestand. Iedereen is welkom om te reageren op deze vacature. Wij zijn bereid, om daar waar dit mogelijk is en in overleg, aanpassingen te verrichten in het werk en/of de werkomgeving om een succesvolle match te creëren.

Lijkt het jou wel wat, onderdeel zijn van de Mensen die het Maken? Solliciteer dan direct.

Heb je nog vragen over deze functie? Stel ze dan gerust aan Rianne Wolters, adviseur HR.  Je kunt hem/haar bereiken via: +31 (0)162 47 47 73.

Reacties van intermediairs nemen we niet in behandeling.


Solliciteren op deze vacature

Deel deze vacature

Share Tweet LinkedIn