Sta jij aan de start van je carrière en wil jij jezelf ontwikkelen tot een financial binnen een projectorganisatie? Dan is de functie van Medewerker projectadministratie bij Martens en Van Oord misschien iets voor jou!

Medewerker projectadministratie

Dit ga je doen 
Als Medewerker projectadministratie ga je aan de slag met het nauwkeurig beheren en onderhouden van de volledige en correcte administratie van projecten en/of administraties van Martens en Van Oord. Samen met de projectcontroller analyseer, signaleer en rapporteer je de financiële projectadministratie. Je speelt een belangrijke rol bij het zorgdragen voor een volledige, tijdige en juiste projectadministratie alsmede voor de informatievoorziening.

Jouw taken zullen zijn:  

  • Bewaken van juiste en tijdige kostenregistratie zoals inkoopfacturen, bonnen, interne boekingen etc. 
  • Zorgdragen voor complete wka-gegevens bij de factuur met btw-verlegd en mandagenstaten.
  • Opstellen en versturen van de verkoopfacturen.
  • Signaleren van afwijkingen bij kleine en kortlopende projecten. 
  • Bewaken van vervallen posten en eerste contact leggen met de crediteurenadministratie van de klant. 
  • Afstemmen van betalingsproblemen met de Projectcontroller of Projectleider. 
  • Tijdig verstrekken van betrouwbare gevraagde financiële projectinformatie en bewakingsoverzichten. 

Dit zoeken wij 
Bij Martens en Van Oord werken Mensen die het Maken. Mensen met passie, met kennis, met creativiteit. Mensen die onze geavanceerde machines en ons materieel inzetten om elke dag weer nét iets slimmer en innovatiever te werken. Om als bedrijf uit te blinken, hebben we getalenteerde mensen nodig. Mensen zoals jij. 

Dit ben jij: 

  • Je wilt jezelf ontwikkelen tot een ervaren projectadministrateur;
  • Je hebt een afgeronde financiële MBO 4/HBO opleiding;
  • Kennis en ervaring van MS Excel.

Dit is ons familiebedrijf  
Als Medewerker projectadministratie maak je deel uit van de afdeling Finance en je standplaats is het kantoor Oosterhout. 

Martens en Van Oord is een echt familiebedrijf, waarin Mensen die het Maken zich thuis voelen. Jij maakt het verschil. Daarom zorgen we ervoor dat je lekker in je vel zit en dat je voldoende uitdagingen en ontwikkelmogelijkheden hebt. Onze ruim 220 medewerkers doen hun werk met veel plezier en zijn zeer betrokken bij de organisatie en bij elkaar. Net als in een echte familie kunnen we altijd op elkaar rekenen. 

Dit bieden wij jou 
We zorgen goed voor onze mensen. Je krijgt een salaris dat aansluit bij je achtergrond en je werkervaring en we bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast kun je jezelf verder ontwikkelen door trainingen en cursussen te volgen.  

Kom jij het bij ons maken? 
Lijkt het jou wel wat, onderdeel zijn van de Mensen die het Maken? Solliciteer dan direct. 

Heb je nog vragen over deze functie? Stel ze dan gerust aan Rianne Wolters, Adviseur HR.  Je kunt haar bereiken via: +31 (0)162 47 47 73. 

Reacties van intermediairs nemen we niet in behandeling.