Procesmanager

Hoe zorg je voor een optimale en uniformele werkwijze binnen onze projecten? Ben je technisch sterk, maar ben je nog beter in het praktisch omgaan met processen? Dan is de functie van Procesmanager bij Martens en Van Oord misschien iets voor jou!

Dit ga je doen 

Naast je dagelijkse ondersteuning bij het beheersen van onze projecten, middels gestructureerd werken (op basis van onder andere een Projectmanagementplan en Systems Engineering), haal je informatie op bij de projectteams (gebruikers) om praktisch procesmanagement binnen Martens en Van Oord verder vorm te geven. Tevens ga je aan de slag met het verder ontwikkelen van ondersteunende tools (o.a. MvO-Relatics). Als een van de kartrekkers binnen Martens en Van Oord zorg je er hiermee voor dat iedereen de meerwaarde van een praktische en gestructureerde werkwijze gaat inzien en ervaren. 

Je taken als procesmanager zijn: 

  • Vormgeven van Procesmanagement binnen Martens en Van Oord (maatwerk); 
  • I.s.m. de KAM-afdeling het Kwaliteitsmanagementsysteem doorontwikkelen; 
  • Het begeleiden van (UAV-GC) projecten in de opstartfase; 
  • Advies- en ondersteuning geven aan de projectteams over Projectmanagement en Systems Engineering; 
  • Het (door)ontwikkelen van MvO-Relatics (o.a. digitaal keuren, toepassing binnen RAW-contracten). 

Dit zoeken wij 

Bij Martens en Van Oord werken Mensen die het Maken. Mensen met passie, met kennis, met creativiteit. Mensen die onze geavanceerde machines en ons materieel inzetten om elke dag weer nét iets slimmer en innovatiever te werken. Om als bedrijf uit te blinken, hebben we getalenteerde mensen nodig. Mensen zoals jij. 

Dit ben jij: 

  • Je bent enthousiast over bovenstaande;  
  • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding richting civiele techniek/ grond-weg- en waterbouw; 
  • Je ziet Procesmanagement als een middel (géén doel op zich); 
  • Je kennis hebt van System Engineering; 
  • Je kennis hebt van RAW en UAV-GC. 

Dit is ons familiebedrijf 

Martens en Van Oord is een echt familiebedrijf, waarin Mensen die het Maken zich thuis voelen. Jij maakt het verschil. Daarom zorgen we ervoor dat je lekker in je vel zit en dat je voldoende uitdagingen en ontwikkelmogelijkheden hebt. Onze ruim 220 medewerkers doen hun werk met veel plezier en zijn zeer betrokken bij de organisatie en bij elkaar.  

Als procesmanager sluit je aan bij het team ‘Werkvoorbereiding’. Dit team bestaat uit alle (assistent) werkvoorbereiders en projectcoördinatoren van ons bedrijf. Dagelijkse operationele aansturing krijg je vanuit de teamleider Procesmanagement (de Projectleider, wanneer je aanhaakt bij een project), de teamleider Procesmanagement zal tevens je sparringpartner zijn als het om je ontwikkeling gaat. 

Dit bieden wij jou 

We zorgen goed voor onze mensen. Je krijgt een salaris dat aansluit bij je achtergrond en je werkervaring en we bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast kun je jezelf verder ontwikkelen door trainingen en cursussen te volgen.  

Kom jij het bij ons maken? 

Lijkt het jou wel wat, onderdeel zijn van de Mensen die het Maken? Solliciteer dan direct. 

Heb je nog vragen over deze functie? Stel ze dan gerust aan Rianne Wolters, Adviseur HR. Je kunt haar bereiken via: 06- 53247733 of stel je vraag via de mail: personeelszaken@mvogroep.nl 


Solliciteren op deze vacature

Deel deze vacature

Share Tweet LinkedIn