Monteur

Ben jij iemand die verantwoordelijkheid neemt voor het onderhouden en repareren van materieel? En zit jouw talent in het doelmatig handelen bij veranderende omstandigheden, samenwerken en analyseren? Zo ja, lees dan verder wat Martens en Van Oord jou kan bieden.

Momenteel hebben wij een functie beschikbaar als:

Monteur

Wie is Martens en Van Oord?

Sinds de start in 1986 heeft Martens en Van Oord zich ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf in de grond-, weg- en waterbouw, nationaal en internationaal. We zijn innovatief, divers en blinken uit op het land en in het water, of op de grens ertussen.

Martens en Van Oord is ook een bedrijf met lef. Waar anderen terugdeinzen, zien wij kansen. Onze kernwaarden “deskundig, grensverleggend en betrokken” worden bij onze activiteiten keer op keer bewezen.

Het is fijn samenwerken met professionals die hun vak verstaan, innovatief zijn, verantwoordelijkheid nemen en duurzaam opereren. Dát zijn de Mensen die het Maken. Dát is Martens en Van Oord.

Wat zijn je taken?

Als Monteur bij Martens en Van Oord ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoud, technische controles, het stellen van diagnoses bij storingen en het herstellen van defecten aan materieel. Daarnaast monteer je constructies, constructiedelen, machinedelen e.d.. Je maakt correct gebruik van hef- en hijsmiddelen, handgereedschappen en conventionele machines. Je signaleert tekortkomingen en afwijkingen en handelt dit, in overleg met de leidinggevende, correct af. Als laatste zie je toe op de veiligheid van je eigen en andermans werkplek en indien nodig spreek je een collega aan op veilig werken. Daarnaast kan je als Monteur bij Martens en Van Oord worden ingezet op projecten in het Buitenland. Met grensoverschrijdend werken bestaat de kans dat je in de kost gaat.

Wat is je profiel?

Je beschikt bij voorkeur over de volgende kennis en kwaliteiten:
• Afgeronde MBO opleiding richting motorvoertuigentechniek, mobiele werktuigen of (scheeps-) werktuigbouwkunde.
• Minimaal 3 tot 5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie
• Kennis van de Duitse en Engelse taal is een pré
• Je bent in het bezit van het certificaat Basisveiligheid VCA
• Je bent in het bezit van Rijbewijs B en Rijbewijs BE is een pré
• Je hebt kennis van hydrauliek en pneumatiek en in mindere mate van elektrotechniek
• Je beschikt tenminste over de kernwaarden: deskundig,
grensverleggend en betrokken
• Tevens beschik je over de volgende competenties: plannen, creativiteit, communiceren, flexibiliteit en resultaatgerichtheid.

Wat bieden wij jou?

Martens en Van Oord is een echt familiebedrijf waarin Mensen die het Maken zich thuis voelen. Je werk speelt zich af in een uitdagende omgeving. Daarvoor bieden wij je een marktconform salaris met daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, passend bij jouw achtergrond en ervaring.

Ben je geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze functie? Solliciteer dan via onderstaande link.

Reacties van intermediairs worden niet in behandeling genomen.