Maatvoerder

Wil je als maatvoerder aan de slag met de nieuwste Trimble gps en scanning met Total Station? En wil je verantwoordelijk zijn voor het gehele maatvoeringsproces? Dan is onze vacature van Maatvoeder misschien iets voor jou!

Dit ga je doen
Als maatvoerder werk je in een projectteam aan diverse type projecten zoals wegen, dijken, spoorwegen en bouwkuipen. Je bent verantwoordelijk voor het ophalen en het verzamelen van de juiste meetgegevens zodat deze overgedragen kunnen worden aan de uitvoerder en/of 3D ontwerper.

Je houdt je bezig met metingen inlezen, voorbereiden van gegevens voor uitzetgegevens buiten en machine modellen voor machinebesturing. Jij bent hiervoor het eerste aanspreekpunt. Binnen Martens en Van Oord ben je dus volledig verantwoordelijk voor het gehele proces van maatvoering. Ook dit ga je als maatvoerder doen:

 • Het berekenen van hoeveelheden;
 • Aantonen van toleranties van de gestelde eisen;
 • Controle op de gps machinebesturingen;
 • Samenwerken met werkvoorbereiders aan de faseringen en werkmethodes.

Dit zoeken wij
Bij Martens en Van Oord werken Mensen die het Maken. Mensen met passie, met kennis, met creativiteit. Want om als bedrijf uit te blinken, hebben we getalenteerde mensen nodig. Mensen zoals jij.

Dit ben jij:

 • Je hebt een afgeronde MBO opleiding richting Landmeten en/of Civiele Techniek;
 • Minimaal 3 tot 5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie in het droog grondverzet of infra;
 • Je hebt kennis en ervaring met het gebruik van landmeetkundige apparatuur;
 • Je hebt kennis van Civil3D;
 • Je bent bereid om over de grens in Duitsland in de omgeving Xanten aan het werk te gaan.

Dit is ons familiebedrijf
Martens en Van Oord is een echt familiebedrijf, waarin Mensen die het Maken zich thuis voelen. Jij maakt het verschil. Daarom zorgen we ervoor dat je lekker in je vel zit en dat je voldoende uitdagingen en ontwikkelmogelijkheden hebt. Onze ruim 220 medewerkers doen hun werk met veel plezier en zijn zeer betrokken bij de organisatie en bij elkaar.

Als maatvoerder maak je deel uit van het team van de Peil & Meetdienst dat bestaat uit drie maatvoerders, één surveyor, twee 3D ontwerpers en een teamleider. Je werkt voornamelijk op verschillende GWW projecten in het Rijngebied in Duitsland, maar je uitvalsbasis is ons kantoor in Oosterhout.  

Dit bieden wij jou
Wij zorgen goed voor onze mensen en je komt terecht in een sfeervol familiebedrijf waarin iedereen elkaar kent en waardeert:

 • Je krijgt een salaris dat aansluit op je achtergrond en werkervaring en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Bouw & Infra.
 • Je krijgt voldoende mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen;
 • Onze fietsregeling maakt het uitkiezen van jouw nieuwe fiets heel eenvoudig én je krijgt korting op een sportlocatie bij jou in de buurt;
 • Je hebt de mogelijkheid om lid te worden van onze actieve personeelsvereniging;
 • Wij waarderen jouw vakmanschap en als de samenwerking goed verloopt, heten we je graag voor onbepaalde tijd welkom binnen ons familiebedrijf.

Kom jij het bij ons maken?
Lijkt het jou wel wat, onderdeel zijn van de Mensen die het Maken? Solliciteer dan direct.

Heb je nog vragen over deze functie? Stel ze dan gerust aan Rianne Wolters, Adviseur HR. Je kunt haar bereiken via het telefoonnummer 06-53247733 of mailen naar: personeelszaken@mvogroep.nl 

Reacties van intermediairs nemen we niet in behandeling.


Solliciteren op deze vacature

Deel deze vacature

Share Tweet LinkedIn