Ben jij accuraat en nauwkeurig met meetgegevens van projecten? En ben jij het liefst werkzaam op de projecten in samenwerking met het projectteam? Dan is onze vacature van Maatvoeder misschien iets voor jouw!

Maatvoerder

Dit ga je doen

Als maatvoerder werk je in GWW-sector voor de maatvoering (horizontale en/of verticale in metingen) van grondwerk, palenplan, funderingen, stramienlijn. Je bent verantwoordelijk voor het ophalen en het verzamelen van de juiste meetgegevens zodat deze overgedragen kunnen worden aan de uitvoerder en/of 3D ontwerper. Je houdt je bezig met metingen inlezen, voorbereiden van gegevens voor uitzetgegevens buiten en machine modellen voor machinebesturing.

Ook dit ga je als maatvoerder doen:

 • Uitvoeren van in- en uitmetingen ten behoeve van het vaststellen van verwerkte hoeveelheden op het werk;
 • Maken van machinemodellen die gebruikt worden in de machines en tevens het eerste aanspreekpunt zijn hiervan;
 • Aantonen van gestelde max/in tolerantie van de gestelde eisen aan de hand van een dwarsprofiel of vlekkenkaart;
 • Controleren van de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van de uitgevoerde metingen en ontwerpen.
 • Controle op de GPS machinebesturingen;
 • Bepalen van grondslag/controlepunten zorgen voor de aanduiding hiervan;
 • Samenwerken met de werkvoorbereiders aan de faseringen en werkmethodes.

Dit zoeken wij

Bij Martens en Van Oord werken Mensen die het Maken. Mensen met passie, met kennis, met creativiteit. Mensen die onze geavanceerde machines en ons materieel inzetten om elke dag weer nét iets slimmer en innovatiever te werken. Om als bedrijf uit te blinken, hebben we getalenteerde mensen nodig. Mensen zoals jij.

Dit ben jij:

 • Je hebt een afgeronde MBO opleiding richting Landmeten en/of Civiele Techniek;
 • Minimaal 3 tot 5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie in het droog grondverzet of infra;
 • Je hebt kennis en ervaring met het gebruik van landmeetkundige apparatuur;
 • Je hebt kennis van Civil3D en/of microstation V8i.

 

Dit is ons familiebedrijf

Als maatvoerder maak je deel uit van het team van de Peil & Meetdienst dat bestaat uit vijf maatvoerders, twee 3D ontwerpers en een teamleider Peil & Meetdienst. Je werkt op verschillende GWW projecten door geheel Nederland, maar je uitvalsbasis is ons kantoor in Oosterhout.

Martens en Van Oord is een echt familiebedrijf, waarin Mensen die het Maken zich thuis voelen. Jij maakt het verschil. Daarom zorgen we ervoor dat je lekker in je vel zit en dat je voldoende uitdagingen en ontwikkelmogelijkheden hebt. Onze ruim 220 medewerkers doen hun werk met veel plezier en zijn zeer betrokken bij de organisatie en bij elkaar. Net als in een echte familie kunnen we altijd op elkaar rekenen.

Dit bieden wij jou

We zorgen goed voor onze mensen. Je krijgt een salaris dat aansluit bij je achtergrond en je werkervaring en we bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast kun je jezelf verder ontwikkelen door trainingen en cursussen te volgen. En werk je voor een project in het buitenland? Dan ontvang je daarvoor een extra vergoeding.

Kom jij het bij ons maken?

Lijkt het jou wel wat, onderdeel zijn van de Mensen die het Maken? Solliciteer dan direct.

Heb je nog vragen over deze functie? Stel ze dan gerust aan Rianne Wolters, Adviseur HR. Je kunt haar bereiken via het telefoonnummer 06-53247733 of mailen naar: personeelszaken@mvogroep.nl

Reacties van intermediairs nemen we niet in behandeling.