Maatvoerder

Wie is Martens en Van Oord?

Sinds de start in 1986 heeft Martens en Van Oord zich ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf in de grond-, weg- en waterbouw, nationaal en internationaal. We zijn innovatief, divers en blinken uit op het land en in het water, of op de grens ertussen.

Martens en Van Oord is ook een bedrijf met lef. Waar anderen terugdeinzen, zien wij kansen. Onze kernwaarden “deskundig, grensverleggend en betrokken” worden bij onze activiteiten keer op keer bewezen.

Het is fijn samenwerken met professionals die hun vak verstaan, innovatief zijn, verantwoordelijkheid nemen en duurzaam opereren. Dát zijn de Mensen die het Maken, dát is Martens en Van Oord.

Wat zijn je taken?

Als Maatvoerder bij Martens en Van Oord ben je verantwoordelijk voor het uitzetten van de uit te voeren werkzaamheden conform bestek, tekeningen en de gekozen uitvoeringsmethode met behulp van de daartoe geëigende meetapparatuur. Je voert in- en uitmetingen uit ten behoeve van het vaststellen van verwerkte hoeveelheden op het werk. Daarnaast maakt het vastleggen en overdragen van de meest essentiële meetgegevens aan de Uitvoerder en/of 3D Ontwerper onderdeel uit van jouw werkzaamheden. Je maakt machinemodellen die gebruikt worden in de machines, je houdt de kalibratiestatus bij en verricht dagelijks onderhoud aan de meetapparatuur. Je controleert de GPS machinebesturing en de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van de uitgevoerde metingen en ontwerpen.
Je wordt als Maatvoerder ingezet op diverse projecten.

Wat is je profiel?

Je beschikt bij voorkeur over de volgende kennis en kwaliteiten:
• Je hebt een afgeronde MBO opleiding richting Landmeten en/of Civiele Techniek
• Minimaal 3 tot 5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie in het droog grondverzet of infra
• Je hebt kennis en ervaring met het gebruik van landmeetkundige apparatuur
• Je hebt kennis van Civil3D en/of microstation V8i
• Je beschikt over een VCA
• Je beschikt tenminste over de volgende kernwaarden: deskundig,
grensverleggend en betrokken
• Tevens beschik je over de volgende competenties: klantgerichtheid, ondernemerschap, risicobewust, analytisch, creativiteit, accuraat, samenwerken, kwaliteitsgerichtheid en betrouwbaarheid.

Wat bieden wij jou?

Martens en Van Oord is een echt familiebedrijf waarin Mensen die het Maken zich thuis voelen. Je werk speelt zich af in een uitdagende omgeving. Daarvoor bieden wij je een marktconform salaris met daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, passend bij jouw achtergrond en ervaring.

Ben je geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze functie? Solliciteer dan via onderstaande link.

Reacties van intermediairs worden niet in behandeling genomen.