Staat het thema veiligheid bij jou op nummer één, word je enthousiast van het werken met mensen op de bouwplaats en ben je goed in het geven van instructies, trainingen en workshops? Ben je tevens een supporter van een continue optimalisatie van het totale kwaliteit-, arbo-, milieu en veiligheidsbeleid?

Dan is de functie van KAM coördinator bij Martens en Van Oord misschien iets voor jou!

KAM coördinator

Dit ga je doen

Als KAM coördinator ben je voortdurend bezig met het adviseren en begeleiden van de organisatie met het continu verbeteren van het KAM en veiligheidsbeleid. Je weet het beleid te vertalen naar pragmatische oplossingen. In al je activiteiten zorg je voor het verhogen van het veiligheidsbewustzijn door het belang van veiligheid uit te dragen naar de medewerkers binnen de gehele organisatie. Dit doe je door regelmatig aanwezig te zijn op projecten waarbij je toolboxen geeft en werkplekinspecties houdt. Het is aan jou de taak om een veilige en gezonde werkplek te creëren en toezicht te houden op- en na te leven van de wet- en regelgeving.

Verder houd jij je bezig met:

 • Het registreren en opvolgen van meldingen en incidenten;
 • Uitvoeren van interne audits op de bouwlocaties;
 • Het begeleiden van externe audits om zorg te dragen voor het behoud van certificaten;
 • Het leveren van een bijdrage aan KAM rapportages;
 • Het organiseren en coördineren van ontruimingsoefeningen;
 • Het uitvoeren van een ongeval- en incidenten onderzoek, analyseren van veiligheidskwesties en opstellen van verbeterplannen. 
 • Het beoordelen van de werksituatie en, indien nodig, het stilleggen van de werkzaamheden. 

 

Dit zoeken wij

Bij Martens en Van Oord werken Mensen die het Maken. Mensen met passie, met kennis, met creativiteit. Mensen die onze geavanceerde machines en ons materieel inzetten om elke dag weer nét iets slimmer en innovatiever te werken. Om als bedrijf uit te blinken, hebben we getalenteerde mensen nodig. Mensen zoals jij.

Dit ben jij:

 • Je hebt minimaal een afgeronde MBO- opleiding in de richting van veiligheidskunde of soortgelijks;
 • Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring op een KAM afdeling of een soortgelijke afdeling;
 • Je hebt ervaring in de GWW branche;
 • Je bent op de hoogte van de relevante wet- en regelgeving;
 • Je hebt kennis van en ervaring met managementsystemen conform ISO 9001, 14001, 45001, VCA, WSCS-OCE, CO2 Prestatieladder, Veiligheidsladder;
 • Je beschikt over de volgende certificaten: DLP, VOL VCA, intern auditor;
 • Je bent fulltime beschikbaar.

 

Dit is ons familiebedrijf

Als KAM coördinator ben je werkzaam op de afdeling KAM. Deze afdeling bestaat uit een Teamleider KAM & veiligheid, medewerker KAM en een duurzaamheidscoördinator. Je standplaats wordt onze vestiging in Oosterhout. Thuiswerken en/of op project werken is mogelijk en kan in de praktijk voorkomen.

Martens en Van Oord is een echt familiebedrijf, waarin Mensen die het Maken zich thuis voelen. Jij maakt het verschil. Daarom zorgen we ervoor dat je lekker in je vel zit en dat je voldoende uitdagingen en ontwikkelmogelijkheden hebt. In deze functie heb je zowel de ruimte om zelf met jouw ideeën aan de slag te gaan als wel krijg je een gedegen begeleiding. Onze ruim 220 medewerkers doen hun werk met veel plezier en zijn zeer betrokken bij de organisatie en bij elkaar. Net als in een echte familie kunnen we altijd op elkaar rekenen.

Dit bieden wij jou

We zorgen goed voor onze mensen. Je krijgt een salaris dat aansluit bij je achtergrond en je werkervaring en we bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast kun je jezelf verder ontwikkelen door trainingen en cursussen te volgen.

Kom jij het bij ons maken?

Lijkt het jou wel wat, onderdeel zijn van de Mensen die het Maken? Solliciteer dan direct.

Heb je nog vragen over deze functie? Stel ze dan gerust aan Rianne Wolters, Adviseur HR. Je kunt haar bereiken via: 06 53 24 77 33.

Reacties van intermediairs nemen we niet in behandeling.