Ben jij iemand die verantwoordelijkheid neemt voor het continu optimaliseren van het kwaliteit-, arbo-, milieu en veiligheidsbeleid? En zit jouw talent in het vergroten van het KAM- en veiligheidsbewustzijn? Zo ja, lees dan verder wat Martens en Van Oord jou kan bieden.

Momenteel hebben wij een functie beschikbaar als:

KAM-Coördinator


Wie is Martens en Van Oord?

Sinds de start in 1986 heeft Martens en Van Oord zich ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf in de grond-, weg- en waterbouw, nationaal en internationaal. We zijn innovatief, divers en blinken uit op het land en in het water, of op de grens ertussen.

Martens en Van Oord is ook een bedrijf met lef. Waar anderen terugdeinzen, zien wij kansen. Onze kernwaarden “deskundig, grensverleggend en betrokken” worden bij onze activiteiten keer op keer bewezen.

Het is fijn samenwerken met professionals die hun vak verstaan, innovatief zijn, verantwoordelijkheid nemen en duurzaam opereren. Dát zijn de Mensen die het Maken, dát is Martens en Van Oord.

Wat zijn je taken?

De KAM coördinator levert een bijdrage aan de kwaliteitsstandaard en verbetert deze aan de constant veranderende marktomstandigheden. Daarnaast is de KAM coördinator in staat om KAM bruisend te maken, een bijdrage te leveren aan verbetering van veiligheidsgedrag en houding en het veiligheidsbewustzijn te vergroten in de organisatie. Ook werkzaamheden als het houden van werkplekinspecties, toolboxen en het doen van verbetervoorstellen behoren tot de werkzaamheden. Als KAM coördinator richt je je hierbij vooral op het creëren van een veilige en gezonde werkplek, het toezicht houden op het naleven van wettelijke kaders (compliance) en het aandacht besteden aan het creëren van draagvlak voor KAM en veiligheid binnen het gehele organisatie.

Wat is je profiel?

Je beschikt bij voorkeur over de volgende kennis en kwaliteiten:

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau
  • Je hebt 3-5 jaar relevante werkervaring
  • Je hebt ervaring op het gebied van het aandragen en doorvoeren van veranderingen
  • Je hebt een afgeronde opleiding middelbare veiligheidskunde, lead auditor, DLP of bent bereid deze te gaan behalen
  • Je hebt kennis van actuele wet- en regelgeving
  • Je hebt kennis van ISO 9001, 14001, VCA, WSCS-OCE en CO2 prestatieladder
  • Je beschikt tenminste over de volgende kernwaarden: deskundig, grensverleggend en betrokken
  • Tevens beschik je over de volgende competenties: klantgerichtheid, visie uitdragen, organiseren, besluitvaardigheid, voortgang bewaken, risicobewustzijn, samenwerken, klantgerichtheid, organisatiebewustzijn, leiderschap en overtuigingskracht.

Wat bieden wij jou?

Martens en Van Oord is een echt familiebedrijf waarin Mensen die het Maken zich thuis voelen. Je werk speelt zich af in een uitdagende omgeving. Daarvoor bieden wij je een marktconform salaris met daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, passend bij jouw achtergrond en ervaring.

Ben je geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze functie? Solliciteer dan via onderstaande link.

Reacties van intermediairs worden niet in behandeling genomen.