Heb jij ruime ervaring in het uitvoeren van droog en nat grondverzet en wil jij in de top van dit mooie vakgebied werken? Kom dan werken bij Martens en Van Oord.

Momenteel hebben wij een functie beschikbaar als:

Hoofduitvoerder


Wie is Martens en Van Oord?

Sinds de start in 1986 heeft Martens en Van Oord zich ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf in de grond-, weg- en waterbouw, nationaal en internationaal. We zijn innovatief, divers en blinken uit op het land en in het water, of op de grens ertussen.

Martens en Van Oord is ook een bedrijf met lef. Waar anderen terugdeinzen, zien wij kansen. Onze kernwaarden “deskundig, grensverleggend en betrokken” worden bij onze activiteiten keer op keer bewezen.

Het is fijn samenwerken met professionals die hun vak verstaan, innovatief zijn, verantwoordelijkheid nemen en duurzaam opereren. Dát zijn de mensen die het maken. Dát is Martens en Van Oord.

Wat zijn je taken?

Als Hoofduitvoerder organiseer, coördineer en bewaak je alle dagelijkse activiteiten op de bouwplaats, zowel van eigen personeel als derden. Je primaire taak is om op basis van bestek en tekeningen binnen de werkbegroting en tijdschema de uitvoering van projecten te coördineren. Je draagt zorg voor een tijdige aanvoer van materiaal en materieel in samenwerking met de afdelingen Planning & Transport en Materieel & Onderhoud. Daarnaast instrueer je de Peil- en Meetdienst. Je verzorgt detailplanningen conform de contractuele voorwaarden en volgt eventuele afwijkingen tijdig op in samenwerking met de Projectleider. Ook het coördineren van de vastlegging van verwerkte hoeveelheden, meer- en minderwerk en productiestaten behoren tot je takenpakket. Je ziet toe op veiligheids-, gezondheids-, en milieunormen en je zorgt ervoor dat bij de voltooiing van het project de bouwplaats netjes wordt achtergelaten. Tevens ben je het eerste aanspreekpunt voor de opdrachtgever, onderaannemers en andere betrokken partijen.
Je geeft als Hoofduitvoerder bij Martens en Van Oord additioneel leiding aan (assistent-) uitvoerders en begeleidt over het algemeen complexere dan wel meerdere projecten.

Wat is je profiel?

Je beschikt bij voorkeur over de volgende kennis en kwaliteiten:
• Afgeronde HBO opleiding richting Civiele Techniek
• Minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
• Kennis van RAW, DBFM en UAV-GC
• Kennis van de relevante Arbo- en milieuvoorschriften
• Je beschikt over VOL VCA en BHV
• Je beschikt tenminste over de volgende kernwaarden: deskundig,
grensverleggend en betrokken
• Je beschikt tenminste over de volgende competenties: voortgang bewaken, klantgerichtheid, communiceren, risicobewust, omgevingsbewustzijn, aanpassingsvermogen, resultaatgerichtheid, creativiteit, samenwerken, analytisch, flexibiliteit, overtuigingskracht en stresstolerantie.

Wat bieden wij jou?

Martens en Van Oord is een echt familiebedrijf waarin Mensen die het Maken zich thuis voelen. Je werk speelt zich af in een uitdagende omgeving. Daarvoor bieden wij je een marktconform salaris met daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, passend bij jouw achtergrond en ervaring.

Ben je geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze functie? Solliciteer dan direct!